Xperia M5 alınır mı?

Xperia M5 oyun,kamera,günlük kullanım için alınır mı?

• Oy verenlerin toplamı
    13
Eski nesil Mediatek işlemcilerde sorun olabilirdi fakat Helio X10 kötü bir işlemci değil. Mediatek işlemciler pil konusunda fazla başarılı değiller. Pil tüketimi normalden biraz fazla olabilir ama kesinlikle abartı boyutta olmaz. Oyunlar grafik birimi ile alakalı olduğu için, M5'te PowerVR G6200 vardı sanırım FullHD ekranda kabul edilebilir bir performans sunacaktır.

En çok şikayet kameradan geliyor ve diğer verimsizlikler, programdan atması vb. Genel olarak yeni telefonlarla karşılaşmadığımız sorunlar diyebiliriz. SONY M5 için özel olarak çalışıyor. M5'i değerlendirirsek eğer işlemcisi dışında telefon gayet güzel. Telefonlarda Snapdragon işlemcileri kullanılmalı. Mediatek kötü değil ama Snapdragon işlemciler daha uzun ömürlüdür ve fazla sorun çıkarmazlar. M5'den vazgeçerseniz, XPERİA Z3'e yönelebilirsiniz veya LG G3 olabilir.

Sonunda biraz araştırma ve sizin yorumlarınızla Qualcomm'un MediaTek'e göre testlerde performansı daha az çıksa da, hem daha uzun ömürlü, hem daha az pil harcadığını, hem de daha az ısındığını öğrendim. Lg G3 ün çok sorunlu bir cihaz olduğunu duymuştum çok ısınıyor ve kasası çatlıyormuş. Xperia Z3 bana da güzel bir seçenek gibi geldi. Teşekkür ederim

SONY Z3 tercih edersen pişman olmazsın.Bende M4 aqua modelini kullanıyorum.Pişman olmadım, Bundan sonraki telefonlarımı SONY veya LG'den yana tercih ediceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…