Xperia M5 Maalesef Temalar Durdu Hatası

BatuhanErtk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün sıfır Sony m5 aldım fakat 1-2 defa tema değiştirdikten sonra bu hatayı vermeye başladı acaba bunun sebebi nedir ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar şimdi fark ettim telefon açılırken Android Yeni Sürüme Geçiliyor diyor. Android sürümü güncel ilk günden canımı sıkmaya başladı lütfen bir bilgisi olan varsa çok sevineceğim birde iade ile uğraşmam inşallah. Abi bir el atıversen çok iyi olur ÜSTAD @Recep Baltaş

5.1 güncellemesi çıktı. PC Companion ile kontrol edin. Eğer yoksa cihazınızı PC Companion ile onarın.
Aynen Sony facebook sayfasından paylaşmışlar çok sevindim eve gittimi hemen yükleyeceğim güncellemeyi bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.

5.1 güncellemesi çıktı. PC Companion ile kontrol edin. Eğer yoksa cihazınızı PC Companion ile onarın.
Güncellemeyi yükledim şuan sadece gine tema değiştirirken hata veriyor ama temalara girebiliyorum. Bakalım 2-3 gün daha deneyeceğim eğer kamera da gine hata verirse iade etmeyi düşünüyorum kesinlikle. Siz M5 fiyatına başka ne önerirsiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…