geneius Hectopat Katılım 18 Mayıs 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2016 #1 Bugün 6.0 yayınlandığını duydum . Sony Companion 'dan güncelleştir dedim . Söylediği adımları uyguladım 2-3 saattir ekran siyah mavi bildirim ışığı yanıyor . Bunun olması normal mi ?
Bugün 6.0 yayınlandığını duydum . Sony Companion 'dan güncelleştir dedim . Söylediği adımları uyguladım 2-3 saattir ekran siyah mavi bildirim ışığı yanıyor . Bunun olması normal mi ?
ozgurcihats Hectopat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2016 #2 kardeşim aynı sorun bende de var biri acil yardım etsin çözebildin mi
haktanycl Hectopat Katılım 31 Aralık 2014 Mesajlar 240 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2016 #3 Bunların sebebi hep acele Samsung'da LG'de falan stock rom flashlama vardı, sizde yapın Sony'de de bir program vardı.
Bunların sebebi hep acele Samsung'da LG'de falan stock rom flashlama vardı, sizde yapın Sony'de de bir program vardı.
ozgurcihats Hectopat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2016 #4 Telefondan tepki yok sen flash mlaş diyon (( acil yardım