Xperia M5 vs Zenfone 2

5755g

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar kardeşime telefon alacağım Xperia M5 ve Zenfone 2 arasında kaldım. Kullanan arkadaşlar olumlu ve olumsuz olarak yorumlarınızı bekliyorum.

M5 daha iyi olacaktır, Zenfone 2'nin kamera performansından şikayetçi olanlar vardı.

Zenfone 2 kullanan bir arkadaşım var. Kamera performansından ve arayüzünden pek memnun değil. Intel işlemcilerin optimizasyon sorunları ise hala devam ediyor. M5 daha iyi olacaktır.
Ek olarak ise bu telefonların fiyatına yakın olan Z3 öneriyorum. Kamera dışında M5 ten daha iyi bir cihaz. Ayrıca Sony, Z serisine ayrıca bir destek veriyor.

Son düzenleme:
Bence M5 ama arkadaşın da dediği gibi biraz daha ekle Z3 al daha iyi olur.

Kamera dışında Z3, M5 ten daha iyi bir cihaz. Ayrıca Sony, Z serisine ayrıca bir destek veriyor. 100 TL koyup onu da alabilirsiniz.

S6 veya G4 şu an 1800 TL eğer farklı yerlerden alırsan daha ucuza da bulabiliyorsun bence üstüne biraz daha koyup amiral gemisi telefonlara bakman daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…