ncdtkrts
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Grafiker
Merhaba arkadaşlar Xperia Neo'mda hafıza sorunu yaşıyorum.
Cihaz rootlu, link2sd ile uygulamalar SD karta taşınmış durumda, yükleme yeride harici bellek ama dahili bellek genede full. Google Playdan birşey indiremez oldum.
8 GB hafıza kartı da mevcut.
forum.xda-developers.com: DISCONTINUED [MOD][AD2SDX][ALPHA02] SD-EXT M… | Android Development and Hacking | XDA Forums
forum.xda-developers.com: [MOD] [AD2SDX] Increase Internal Memory of X… | Sony Ericsson Xperia Neo, Pro | XDA Forums
forum.xda-developers.com: [MOD][JB]Increase internal memory [Updated][… | Sony Ericsson Xperia Arc | XDA Forums
Şu konuları buldum ama birşey anlamadım.
Nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olun lütfen.
Çekirdek : Fusion 5.5
CM : 10
Rom : Super Jelly Bean 8.0
Android : 4.1.2
@Recep Baltaş hocam konuya bir el atar mısınız?
Cihaz rootlu, link2sd ile uygulamalar SD karta taşınmış durumda, yükleme yeride harici bellek ama dahili bellek genede full. Google Playdan birşey indiremez oldum.
8 GB hafıza kartı da mevcut.
forum.xda-developers.com: DISCONTINUED [MOD][AD2SDX][ALPHA02] SD-EXT M… | Android Development and Hacking | XDA Forums
forum.xda-developers.com: [MOD] [AD2SDX] Increase Internal Memory of X… | Sony Ericsson Xperia Neo, Pro | XDA Forums
forum.xda-developers.com: [MOD][JB]Increase internal memory [Updated][… | Sony Ericsson Xperia Arc | XDA Forums
Şu konuları buldum ama birşey anlamadım.
Nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olun lütfen.
Çekirdek : Fusion 5.5
CM : 10
Rom : Super Jelly Bean 8.0
Android : 4.1.2
@Recep Baltaş hocam konuya bir el atar mısınız?