C chun02 Ziyaretçi 27 Mart 2013 #1 Xperia Sola'ya swap alanı oluşturmak istiyorum ama telefonda orjinal rom yüklü (4.0.4). Orjinal rom yüklüyken swap alanı oluşturabilir miyim? Teşekkürler
Xperia Sola'ya swap alanı oluşturmak istiyorum ama telefonda orjinal rom yüklü (4.0.4). Orjinal rom yüklüyken swap alanı oluşturabilir miyim? Teşekkürler
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 27 Mart 2013 #2 Swap alanı nedir bilmiyorum fakat bu tür işler için genelde root gerekiyor. En basitinden oyunları vs hafıza kartına atmak içn bile root gerekiyor.
Swap alanı nedir bilmiyorum fakat bu tür işler için genelde root gerekiyor. En basitinden oyunları vs hafıza kartına atmak içn bile root gerekiyor.
C chun02 Ziyaretçi 27 Mart 2013 #3 Burak Alkan dedi: Swap alanı nedir bilmiyorum fakat bu tür işler için genelde root gerekiyor. En basitinden oyunları vs hafıza kartına atmak içn bile root gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Peki Teşekkürler
Burak Alkan dedi: Swap alanı nedir bilmiyorum fakat bu tür işler için genelde root gerekiyor. En basitinden oyunları vs hafıza kartına atmak içn bile root gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Peki Teşekkürler