Xperia T3 ROOT?

Makaleler
18
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar, telefonumu ROOT'lamak istiyorum Kingo denedim ama yemedi. :D İlk defa bir ROOT işleminden bu kadar korktum, çünkü ne bir Recovery'm nede Stock ROM'um var. Telefonum Xperia T3(D5102), derleme numarasıda 18.2.A.1.18 telefonum için en son sürüm yüklü. XDA'da ROOT'lu Stock ROM var ama D5103 için o. :(

Ya telefon gayet stabil ama ben uğraşmadan kişiselleştirmeden duramıyorum. :D Bazen keşke S5 Mini'nin mavisini alsaydım diyorum, en azından Samsung'un olayı biliyorum, Stock ROM sammobilede. T3 İçin custom ROM'u bırak, Stock ROM'u bile bulamıyorum. Easy Root Tool'u nasıl kullanacağımı anlamadım. :D

@Berkant Ayhan Karabudak senin için Sdn Forum'un özel mesaj sistemini kullanarak Android ile uğraşan birine mesaj attım sonuç olarak olumsuz bir cevap aldım maalesef.
jnljojnoşjn.PNG

Bu arada paylaştığım konudaki başlıkta ''Yedek'' yazıyor o sorun çıkarabilir mi? Yoksa direkt olarak Stock Rom mu yapıyor? Bu arada Sdn'deki ismim Birisi510. :)

Ben XperiaFirm adlı program buldum, Xperiaların en güncel stock ROMlarını indirebiliyor. :)

Tamamdır çaktım işi. :D Gördüğünüz gibi Stock ROM dosyamı başarıyla oluşturdum. Tek yapmam gereken telefonu kapatıp, ses kısma tuşuna basılı tutarak USB kablosunu bağlamak. :D Bununda adı flashmode imiş, sonrada Flashtool'dan flash diyoruz. Bunun rehberini yapmayı düşünüyorum, biraz karışık çünkü. :) ROOT Olayına gelirsek artık yarın hepsini deneyip çalışanı buraya yazacağım.
Ekran Alıntısı.JPG

@Birisi Yine senin sayende hallettim olayı, çok teşekkürler. :)

Dosya Ekleri

• uploadfromtaptalk1420323382023.jpeg
    uploadfromtaptalk1420323382023.jpeg
    51,1 KB · Görüntüleme: 558
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı