karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.405 Çözümler 3 24 Eylül 2019 #1 Merhabalar, Xperia X Quick Charge 2.0 kullanıyor sanırım, benim şarj aleti bozuldu hızlı şarj eden bir şarj aleti arıyorum. Max 50 TL vermeyi düşünüyorum da bir tane şarj aleti buldum acaba normal standart şarj aletlerinden daha hızlı şarj eder mi? Xiaomi Orijinal Quick Charge 3.0 Şarj Aleti market.miuiturkiye.net Ya da; Sony Cp-Ad2A 2.1Mah Beyaz Usb Unıversal Duvar Tipi Şarj Cihazı Fiyatı ve Özellikleri Hangisini alırsam daha iyi hızlı şarj edebilir?
Merhabalar, Xperia X Quick Charge 2.0 kullanıyor sanırım, benim şarj aleti bozuldu hızlı şarj eden bir şarj aleti arıyorum. Max 50 TL vermeyi düşünüyorum da bir tane şarj aleti buldum acaba normal standart şarj aletlerinden daha hızlı şarj eder mi? Xiaomi Orijinal Quick Charge 3.0 Şarj Aleti market.miuiturkiye.net Ya da; Sony Cp-Ad2A 2.1Mah Beyaz Usb Unıversal Duvar Tipi Şarj Cihazı Fiyatı ve Özellikleri Hangisini alırsam daha iyi hızlı şarj edebilir?