Xperia X ve XA alınır mı ?

XA ve XA Ultra modellerinde kronik problemler mevcut. Önermem. Ama Xperia X alınabilir. Telefondan istekleriniz ve beklentileriniz tam olarak ne ?

Sony Xperia X alınır. Ama bana sorarsanız X Compact daha doğru gibi geliyor. XA pek iyi değil gibi. 1200TL bandında Alcatel Idol 4 veya Mi5 önerebilirim. Hatta 1350TL fiyata Zenfone 3 alınabilir Vodafone`dan.

XA ve XA Ultra modellerinde kronik problemler mevcut. Önermem. Ama Xperia X alınabilir. Telefondan istekleriniz ve beklentileriniz tam olarak ne ?
Öbür hesabıma bir şey oldu cevap yazma yetkim yoktu bende bu hesaba geçtim .Şuanki telefonum s3 mini telefonda donma sıkıntısı çok fazla yaşıyorum home butonuna bastıktan 4 saniye sonra ana menüye geliyor. Xperia X in tasarımı hoşuma gidiyor teknik özellikleride gayet iyi . Benin isteklerim telefonun ana menü ve uygulamalarda donma sıkıntısı yaşamaması ve ısınmaması .

Sony xa ultra kullanıyorum çok araştırdım videoları izledim çok şebeke sorunu var diyorlar ve sonyden vazgeçemeyip aldım hiçbir sıkıntı yaşamadım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…