Xperia X8 Hard Brick

sibermrc

Hectopat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Tekniker
Merhaba arkadaşlar. Telefonumun kernelini yeni nna kernel yapmak için "msm7227" uygulama dosyasını çalıştırdım birkaç işlem yaptıktan sonra telefon kapandı bir daha açılmadı ne şarj olduğunu gösteriyor ne de PC'ye bağlandığında uyarı veriyor nede ledleri yanıyor. Tepki yok anlayacağınız arkadaşlar. Konu hakkında bilgisi ve fikri olan? Daha önceden romunu silmiştim açılış logosunda kalıyordu onu hallettik şimdi durum daha ileri gibi şimdiden teşekkürler.

Kardeş sen telefonu hard brick yapmışsın. Ya servise ver ya da jtag ile kernel yükle.

Teşekkürler Danego61. Evet söylediğiniz programın videolarını izledim bunu yapabilecek telefoncu bulmak zor Teleservice'e göndersek muhtemelen anakart değişecek bu da telefonun ederinden yukarı bir mevlada. Yani android Bootlader unlock işi + Ice cream yükseltme fikri yalan oldu diyebiliriz . Teşekkürler Sony Ericsson Bootloaderlock

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…