Xperia-z-c6603 İyi midir?

unchain my heart

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler Technopat ailesi.

Telefonumu piknikte kaybetmemin (ya da çaldırmamın) ardından yeni telefon arayışlarına girdim.
İlk yönelmem T50'ye oldu fakat Turkcell'den çevirdiği dolaplar yüzünden vazgeçtim (yok faturalı olmam lazımmış yok 10 tl internet paketi şartmış, falanmış filanmış derken telefon bin tl yi haydi haydi geçiyor, geçiriyorlar).
Sonra ufak bir araştırma yaparak Sony Xperia z yi buldum, hem su ve toza dayanıklı hemde ekranı güzel, piksel yoğunluğu tatmin edici ve hatta T50 den daha ucuz!

Bin liranın üzerine çıkamam, ekran kalitesi benim için en önemli unsur, sizlerin daha iyi bir önerisi varsa bilmek isterim.

Görüşmek üzere Technopat ailesi...

Xperia Z'nin ekranı felakettir(kötü anlamda) dostum

Deneyimlemesem neden konuşayım TFT ekran beş para etmez. Ayrıca Full HD çözünürlük dandik TFT ekrana bir şey katmadığı gibi eski model işlemcisi yüzünden performansı da düşürmüş. Tavsiyem LG G2.

O benim bütçeyi biraz aşar ama aklıma yatarsa neden olmasın.
Lg g2 kullanıcısı mısınız siz?

O benim bütçeyi biraz aşar ama aklıma yatarsa neden olmasın.
Lg g2 kullanıcısı mısınız siz?
Eskiden öyleydim. LG G2'nin ekranı piyasadaki en iyi ekranlardan biridir. İşlemcisi de şuanki amirallerden aşağı kalır yanı yok. Aynı sitedeki ilanlara göz gezdirin. Z ile aynı fiyata G2 bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
Eskiden öyleydim. LG G2'nin ekranı piyasadaki en iyi telefonlardan biridir. İşlemcisi de şuanki amirallerden aşağı kalır yanı yok. Aynı sitedeki ilanlara göz gezdirin. Z ile aynı fiyata G2 bulabilirsiniz.
Biraz önce Xperia z kullanıcılarının yorumlarına baktım, %90'ı olumsuzdu.
Önerinizi dikkate alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…