Abi kusura bakmada yuh demekten kendimi alamıyorum. Sony ve Sony Ericsson cihazlar kendine has yazılım kullanırlar, kullanılan yazılımda sizin aktarım hızınıza müdahale ettirmezler. Amaç güvenlik ve telefonun zarar görmemesi. Sizin bu cihazlardan yüksek hızla yazma ve okuma beklemeniz yanlış. Bu Sony Ericsson’un w810’ nda neyse Xperia Sola’ da ve Z’ de de ayni. Hız olarak 1,5 ile 3 MB arasında değişen değerlere sahip. Ve Xperia Z niz hayırlı olsun. Sony ne zaman tegra 3 işlemciye sahip cihaz üretirse o zaman bende emektar W995 imi bırakıp Xperia ailesine geçeceğim.TeraCopy benzeri bir programla hız testi yapıp sonuçları paylaşır mısınız.
Abi kusura bakmada yuh demekten kendimi alamıyorum. Sony ve Sony Ericsson cihazlar kendine has yazılım kullanırlar, kullanılan yazılımda sizin aktarım hızınıza müdahale ettirmezler. Amaç güvenlik ve telefonun zarar görmemesi. Sizin bu cihazlardan yüksek hızla yazma ve okuma beklemeniz yanlış. Bu Sony Ericsson’un w810’ nda neyse Xperia Sola’ da ve Z’ de de ayni. Hız olarak 1,5 ile 3 MB arasında değişen değerlere sahip. Ve Xperia Z niz hayırlı olsun. Sony ne zaman tegra 3 işlemciye sahip cihaz üretirse o zaman bende emektar W995 imi bırakıp Xperia ailesine geçeceğim.
Şu cümle sonuna ünlem atma işinden bir vazgeç, babanın oğlu yok karşında. Karar ver TeraCopy benzeri bir programı? Yoksa Windows 8 hız göstergesi mi?
Kaç tane Sony Ericsson ya da Sony cihaz kullandın? Kaç tane cihaz yazılım bastın ve kaç tane Sony Ericsson teknik servis seminerlerine katildin? SE cihazların temelinde tek bir şey yatıyor oda ilk önce güvenlik ve istikrarlı işlem. CHIP demişsin ona gelelim CHIP üstünden gideceksek Technopat i kapat git. O sitede yapılan hiçbir işleme ben güvenmiyorum. Kuruluş amacı teknoloji olmayan reklam şirketlerinden biri kendisi sen istediğin kadar öv benim gördüğüm o.
İnternet hızından bahsetmiyoruz konuda vatandaş dosya aktarımda sorun var demiş ama sen tutmuşsun ADSL2 den bahsetmişsin.