Xperia Z1 Compact için Stok Android Lollipop

Daha fazla  
Xperia Z1 Compact telefonuma Google'ın sunduğu en son çıkmış hatasız Android Lollipop'u yüklemek istiyorum. CyanogenMod da olabilir ama en önemlisi stabil olması, günlük kullanım için ideal herhangi bir sıkıntısı olmaması gerek yardımcı olabilecek var mı?

En son çıkan sürüm 14.5.A.0.242 ve çıkış tarihi: 13 Nisan 2015.

Teelfonunu koduna göre uygun FTF'i bulup Flashtool ile güncelleyebilirsin.

Xperia cihazlar için güncellemeleri Google sunmuyor, Sony sunuyor. Güncellemelerin Google'dan geldiği tek seri var, o da Nexus.

@Recep Baltaş abi beni yanlış anladın bende zaten şuan 14.5.A.0.242 sürümü yüklü. Güncellemenin Sony'nin sunduğunu da biliyorum tabii ki. Benim sorum Google AOSP Romlarını cihaza yüklemek. Tıpkı bu videodaki gibi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama neyseki Xperia cihazındaki BOOTLOADER kilidini açmak gerekiyormuş. Bunu yapınca da garanti gidiyormuş. Konu kilitlenebilir :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı