mustafakk
Megapat
Daha fazla
Z3 Compact modelinin hem ön hem arka camında çıkma, çatlama gibi genel sorunların olduğu yazıyor forumlarda. Tabiki bunlar resimli şekilde kanıtlanmış. Üstelik Sony'de herhangi bir kullanıcı hatası olmamasına rağmen bu sorunları kullanıcı hatası olarak kabul ediyormuş. Yani Z3 Compact'tan soğudum ister istemez.Lollipop da çoğu uygulama sd karta taşınıyor. Bendede Z1 Compact var Z1 yerine bence daha mantıklı. Compact'ın ekranı ips ve ekranı 720p olduğundan oyunlarda daha fazla fps alır. Z1 in ekranınıda gördüm ama hoşuma gitmedi ips olmadığından Z1 compact 720p olmasına rağmen ekranı daha iyi. Cm 11 kurup telefonu overclock ile 2.4 ghz ye alınca antutuda note 4 e yakın performans veriyor. Overclock u artırıp geçtiğimi hatırlıyorum. Sıcaklığı Z1 den kalın olduğu için daha az hissediyorsun. Tek beğenmediğim şey gece flaş açıp fotoğraf çekince pembe gibi oluyor onuda z1f so-02f kapağı alıp takabilirsin. Bide çerçeve kalın başkada sıkıntım yok. Z3 Compact kullanmadım ama Z1 Compact'dan memnunum ama bence biraz daha bütçeyi artır Z3 Compact al.
Son düzenleme: