Xperia Z1 Söylendiği Kadar Sağlam Mı?

Z1 ile s4'ü kıyaslamak saçmalık çünkü s4'teki işlemci Z1'e göre zayıf ayrıca Z1'in camera teknolojisi çok çok önde. Su geçirmezlik özelliği yabana atılacak bir özellik değil. Yağmurlu havalarda rahatça kullanılabilir, insanlık hali telefon üzerine su dökülebilir. S4 kasa sağlamlığında cok zayıf ama SONY gerçekten çok dayanıklı telefonlar üretiyor. Z1'de ekran parlaklığı eleştiriliyor, güneş altında güzel sonuçlar vermiyor. Ben olsam bütçem yetiyor ise Z1 alırım.

Evet benim bi yakınım telefonu betononun üstünde top gibi oynuyor telefona hiç birşey olmadı. Onu izlerken kalbim cız etti . Youtube de Xperia Z1 testi var istersen izle, Adam itfaye hortumuyla suyu tutuyor telefonu uçuyor telefonda tık yok...

Birçok drop test var çok dayanıklı. Arkadaşım beden dersinde cebinde taşıyor telefonunu.

Plastik (S4) telefonu tabii ki Xperia Z ile kıyaslamazsın. S4 ü yere düşünce kapağı bir yana bataryası bir yana dağılacak. Xperia Z plastik değil ve arkasıda kolay kolay çatlayıp patlayacak bişey değil. Bel seviyesinden 2 defa düştü telefonum ne çizik var ne başka birşey. Taş gibi telefon. Ayrıca su geçirmemezlik özelliği işe yaramazı ancak bir samsung kullanıcısı söyler zaten. Ben telefonum parmak izi olduğunda, Ekranında bi leke gördüğümde gidiyorum yıkıyorum tertemiz oluyor. Üstüne silip çizilmesini göze alıyorsan o başka. S4 de ki dokunmadan kontrol etme vs çok mu önemli özellik sanki? Asıl S4 özellik bakımından şişirilmiş telefondur. Xperia Z kullanmayan insanlar kıyaslama yapmasın lütfen.

Son düzenleme:
S4 İle karşılaştırılamaz . S4 tamamen bir Fiyasko herşeyi ile . Z1'in Focus Kamerası Ve kasa kalitesi Çok iyi Ama Bu telefona 2.100 Tl vereceğine 2.099 Tl'ye Note 3 alabilirsin . Bence Piyasada ki Bütün telefonları unutup Lg G2 alın derim . LG 'yi sevmem ama Bu telefon Dünya değil uzay telefonu .

Lg G2 de beklenen etkiyi yaratmadı hocam. Finans açıklamasında hedeflerinden çok altında kaldıklarını okumuştum. Birde geçmişinde güncelleme fiyaskosu olan bir firmaya yatırım yapmak ne kadar mantıklı düşünmek lazım.

Dayanıklılık konusunda yıllar önce en iyi olan sony xpera active'm var. Telefonun dili olsada konuşsa kaç kez düştü ama banamisin demedi. Ama bu demek olmuyor ki çok dayanıklı. Telefonun düşme açısı çok önemli. Denizlispor maçında tezahürat ederken tel. Düştü cam tuz buz oldu ama dokunmatik hala sorunsuz. Yani sony candır.

LG G2'den Rekor Satış! Tam 3 Milyon Adet Satıldı
LG G2 Rekora Koşuyor!
LG G2 için Android 4.4 geliyor: Yeni güncelleme ciddi performans artışı getiriyor [Video]
LG G2 kullanıcısı olarak telefonumdan gurur duyuyorum.

Telefonu aldığımın ikinci günü 50 cm mesafeden telefonun üzerine 2,5” usb disk kablosunun düşmesi sonucu ekranın kenar çerçevesinde 2 mm çapında çatlak oluştu, yani ekranı pekte sağlam değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…