canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 15 Kasım 2013 #1 Mesaj seçeneklerinde spam mesajları var mı ?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 15 Kasım 2013 #2 Daha açıklayıcı anlatırsan iyi olur. Spam mesajları var mı derken ? Mesaj seçeneğinde hangi spamdan bahsediyorsun?
Daha açıklayıcı anlatırsan iyi olur. Spam mesajları var mı derken ? Mesaj seçeneğinde hangi spamdan bahsediyorsun?
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 15 Kasım 2013 #3 Murat5038 dedi: Daha açıklayıcı anlatırsan iyi olur. Spam mesajları var mı derken ? Mesaj seçeneğinde hangi spamdan bahsediyorsun? Genişletmek için tıkla... Daha açıklayıcı olamıyorum malesef. Bende çok anlamadım. Benim bir abi Xperia Z1 almayı düşünüyor. Şu anda S3 kullanıyor. S3'de spam mesajları varmış. Yani işaretlediği kişilerin mesajları gelen kutusuna değil de, spam mesajlara düşüyor.
Murat5038 dedi: Daha açıklayıcı anlatırsan iyi olur. Spam mesajları var mı derken ? Mesaj seçeneğinde hangi spamdan bahsediyorsun? Genişletmek için tıkla... Daha açıklayıcı olamıyorum malesef. Bende çok anlamadım. Benim bir abi Xperia Z1 almayı düşünüyor. Şu anda S3 kullanıyor. S3'de spam mesajları varmış. Yani işaretlediği kişilerin mesajları gelen kutusuna değil de, spam mesajlara düşüyor.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 16 Kasım 2013 #4 Bu iş için fazladan uygulama falan vardır. Android markette vardır Var de sen
A ahmet645 Hectopat Katılım 10 Kasım 2013 Mesajlar 43 Yer muğla fethiye Daha fazla Meslek muhasebe 20 Kasım 2013 #5 Kardeşim böyle bir seçenek ben göremedim ama cihazı elime alıdığımda sana söylerim ama yok kardeşim.