Evet, kullanmadığım gereksiz bir servis için neden 450 - 500 lira fazladan vereyim ki? @iDark Aslında G3'de düşünmüştüm, lakin aşırı ısınıyor o ekrana o işlemci yetmiyor vb. şeyler çok diyiliyor. G3 gerçekten çok güzel bir telefon, telefon değil savaş tankı adeta. Ama ısınma her telefonda olur ve işlem yapan herşey ısınır zaten. Teknosa'ya gidip aklımdaki telefonları elime alıp bakacağım, hangisi daha çok hoşuma giderse alacağım dediğim siteden. @BilgisayarKurdu teşekkürler bilgilendirme için. Benim için önemli olan malzeme kalitesi ve dayanıklılığı, ikinci plan batarya ve performans zaten. Alacağım, teşekkürler hepinize. Eklemek istediğiniz birşey varsa lütfen çekinmeyin, öneri vb..S5'i çıkar aklından bence. Diğer telefonlara göre S5'in su geçirmezliği var ama Z2'ye karşı hiç bir avantajı yok.Z2 güzeldir ayrıca oyunda oynamayacakmışsınız. Z2'nin bildiğim kadarıyla ses kalitesi falan mükemmel şarkıları videoları güzel bir şekilde izleyip dinleyebilirsiniz. Şu paralel ithalat konusuna da cevap vereyim. Hiç bir fark olmuyor. Ben LG G3'ü öyle aldım çokta memnunum hiç bir sıkıntı yok normal şekilde kullanıyorum güncellemeleri de geliyor. Sadece servis farklı. Ama Z2 zaten sağlam telefon. Atsan atılmaz kırsan kırılmaz. Ki bir şey dahi olsa kullanıcı hatası deyip en az 450 tl istiyor servisler yani kullanmadığınız garantiye para vermeyin.
Ben bu zamana kadar çok telefon kullandım. Hepside ısındı ısınmayan telefonda yok zaten. 2K ekrana göre de gayet güzel gidiyor şarjı ısısı falan filan. Yeni güncellemeyle de daha sorunsuz olacakmış. Size G3'de öneririm hatta Technopat'ın Z2 ve G3 karşılaştırması vardı lakin Z2'de sizi asla pişman etmez ve G3'e göre çok sağlam bir telefon olması bir artı. Ama ikisi de pişman etmez yarı yolda bırakmaz sizi. En iyisi dediğiniz gibi elinize alıp bakmanız birazda zevk meselesi çünkü aralarında çok fark yok hangisi hoşunuza gittiyse onu alın. Hani bir telefonu ilk bakışta seversiniz veya sevmezsiniz ya sizinkide öyle olsun hangisi içinize siniyorsa onu alın.Evet, kullanmadığım gereksiz bir servis için neden 450 - 500 lira fazladan vereyim ki? @iDark Aslında G3'de düşünmüştüm, lakin aşırı ısınıyor o ekrana o işlemci yetmiyor vb. şeyler çok diyiliyor. G3 gerçekten çok güzel bir telefon, telefon değil savaş tankı adeta. Ama ısınma her telefonda olur ve işlem yapan herşey ısınır zaten. Teknosa'ya gidip aklımdaki telefonları elime alıp bakacağım, hangisi daha çok hoşuma giderse alacağım dediğim siteden. @BilgisayarKurdu teşekkürler bilgilendirme için. Benim için önemli olan malzeme kalitesi ve dayanıklılığı, ikinci plan batarya ve performans zaten. Alacağım, teşekkürler hepinize. Eklemek istediğiniz birşey varsa lütfen çekinmeyin, öneri vb..
Peki, çok teşekkür ederim yardımlarınız için.Ben bu zamana kadar çok telefon kullandım. Hepside ısındı ısınmayan telefonda yok zaten. 2K ekrana göre de gayet güzel gidiyor şarjı ısısı falan filan. Yeni güncellemeyle de daha sorunsuz olacakmış. Size G3'de öneririm hatta Technopat'ın Z2 ve G3 karşılaştırması vardı lakin Z2'de sizi asla pişman etmez ve G3'e göre çok sağlam bir telefon olması bir artı. Ama ikisi de pişman etmez yarı yolda bırakmaz sizi. En iyisi dediğiniz gibi elinize alıp bakmanız birazda zevk meselesi çünkü aralarında çok fark yok hangisi hoşunuza gittiyse onu alın. Hani bir telefonu ilk bakışta seversiniz veya sevmezsiniz ya sizinkide öyle olsun hangisi içinize siniyorsa onu alın.
Rica ederim. Ne demek. İnşallah memnun kalırsınız şimdiden hayırlı olsun.Peki, çok teşekkür ederim yardımlarınız için.