Xperia Z2 bilgisayara atılan resimler bozuluyor

chinny25

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar Arkadaşlar,
Herkese Hayırlı cumalar,

Benim sorum ve sorunum, telefonumdaki fotoğrafları bilgisayara, kendi kablosu ile attığımda bozuk çıkması. Çözünürlük bozuluyor. Ama bir iki tanesini mail olarak kendime atıyorum indiriyorum gayet güzel, telefondaki gibi resimlerim. Bunun sebebi ne olabilir?

Saygılar,

Aynı resimler. Bozuk olan usb kablo yoluyla bilgisayara atılan. Diğeri ise mail yoluyla bilgisayara indirilen. Sorun tam olarak bu:

Sizden yardım bekliyorum. Saygılar

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım sorun şu:

Resimler mail ile gönderilirken küçük sürümü yollanıyor. Siz de bu resmi açınca resim normal gözüküyor.

Ama USB kablo ile bilgisayarınıza atınca resmin aşırı yüksek çözünürlüklü bir sürümü aktarılıyor ve resim programı bunu kaldıramadığından görüntü pikselleşiyor.

Resmi paint ile açıp bir bakın, dediğimi anlayacaksınız. Başka bir programla açın fotoları. Bir sorun yok yani ortada. Başka bir program deneyin.

Teşekkür ederim recep bey, Uğraşamadım direkt bütün fotoğrafları Arşivleyip kendime mail attım. =)İyi çalışmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…