Xperia Z2 Donma Sorunu

ofyale

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar, Yaklaşık 2 ay önce Xperia Z2 alıp düne kadar sorunsuz kullandım. Fakat dün başıma şöyle bir olay geldi ; Sabah telefonu sorunsuz kullanırken derse girip elime aldığımda kilit tuşu haricinde hiçbir yerin çalışmadığını dokunmatiğinin algılanmadığını gördüm. Telefonu sıfırladım, hattı bellek kartını çıkarıp taktım fakat herhangi bir değişim olmadı. Şebekenin çektiği yerlerde böyle bir sorun olmazken çekmeyen yerlerde bu sorunla karşılaşıyorum. Ayrıca gariptir ki 2015 Yılında fakültemizde hiçbir şebekenin çekmediğini belirtmek istiyorum. Bunun çözümünü bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.

Bu aralar Xperia'da genel olarak bir takım sorunlar mevcut. Sanırsam yeni güncelleme geleceği için olabilir. Telefonunu Google Play'den güncel tut. Ayrıca Fakültelere kopyanın önüne geçmek için bir sistem kurulacağını duymuştum. Hiç bir şebeke çekmiyorsa sebebi bu olabilir.

Jammer kullanılırsa böyle şeyler olabilir. Bir kere yaşamıştım böyle bir şeyi. Onun dışında sorun olduğunu düşünmüyorum ilk çıktığından beri sorunsuz kullanıyorum. Android 5 güncellemesi gelecek zaten bir iki hafta içinde.

Support Zone Kullanarak cihaz onarımı yaptım ve sorunum büyük oranda çözüldü. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Arkadaşım telefon çok güzel de şöyle salak bir durum var, ekran yağlanınca saçmalamaya başlıyor :/

Merhaba z2 telefonum var sürekli donuyor ne yapmalıyım seony pc den yazılımı onarsam düzelirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…