Xperia Z2 ekran değişimi

Dinar Düzbak

Megapat
Yer
Balıkesir, Turkey
Daha fazla  
Arkadaşlar Z2 telefonunu düşürdüm ve üzerinde araba geçti. Haliyle ön ve arka cam tamamen parçalandı. Bende internetten gördüğün bir video yardımıyla telefonun ön ve arka camlarını dikkatlice söktüm. Şimdi internetten ekran alıp kendim takmak istiyorum ama aklımı kurcalayan bir şey var. O da telefonun kamerası acayip derecede ısınıyor. Telefonun içi şu an açık. batarya ve işlemcinin olduğu metal plakaya dokunabiliyorum tamam sıcak ama elimi çektirecek kadar yakmıyor. Ama kameraya dokunduğum zaman 1 saniyeden fazla elimi tutamıyorum o derece sıcak. Acaba üzerinden araba geçince ekranın haricinde içindeki parçalara da zarar mı geldi ? Sizce ekran alıp takayım mı yoksa hiç masraf yapmayım mı ? Bana 200 lira gibi bir maliyeti olacak. Telefon ekran parçalanmış haldeyken arayınca çalıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Darbe aldığı sırada zarar gören bileşenler sadece ön ve arka cam olmayabilir servise göndermekte fayda var boşa para harcamamış olursunuz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı