S sekomantr Hectopat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2015 #1 Arkadaşlar cihaz da video falan izlerken arkada hafif bir ısınma hissediyorum. Oyunlarda her telefon gibi ısınırken sosyal medya, video vb şeyleri yaparken de hafif bir ısınma hissediliyor. Normal midir ?
Arkadaşlar cihaz da video falan izlerken arkada hafif bir ısınma hissediyorum. Oyunlarda her telefon gibi ısınırken sosyal medya, video vb şeyleri yaparken de hafif bir ısınma hissediliyor. Normal midir ?
Hüseyin35% Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2014 Mesajlar 1.046 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyomedikal Teknisyeni 8 Mart 2015 #2 Bende z2 kullanıyorum. Bazı sitelerdeki video playerlarda ısınma oluyo. Bunun bi zararı yok.
Ömer Akpolat Hectopat Katılım 16 Aralık 2014 Mesajlar 80 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mart 2015 #3 Tüm cihazlar ısınır normal bişey bu
S sekomantr Hectopat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2015 #4 Youtube'dan izlerken biraz olmuştu ısınma o yüzden içimde bir tedirginlik oluşmuştu. Umarım dediğiniz gibi sorun yoktur.
Youtube'dan izlerken biraz olmuştu ısınma o yüzden içimde bir tedirginlik oluşmuştu. Umarım dediğiniz gibi sorun yoktur.
E emre4554 Hectopat Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2015 #5 Her cihazda olan sorunlar bunlar. Az ısınıyorsa sıkıntı değil, elini yakacak cinsten bir sorun ise garantiye gitmesi gerekir.
Her cihazda olan sorunlar bunlar. Az ısınıyorsa sıkıntı değil, elini yakacak cinsten bir sorun ise garantiye gitmesi gerekir.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 8 Mart 2015 #6 Kaç derece oluyor?
S sekomantr Hectopat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2015 #7 Ne kadar ısındığına nerden bakabilirim ? brk35 dedi: Kaç derece oluyor? Genişletmek için tıkla... Hocam 20 dk ya yakın nova 3 oynadım batarya ısısı 44 derece idi. İşlemci de 50 küsür olmuştur rahat normal mi ?
Ne kadar ısındığına nerden bakabilirim ? brk35 dedi: Kaç derece oluyor? Genişletmek için tıkla... Hocam 20 dk ya yakın nova 3 oynadım batarya ısısı 44 derece idi. İşlemci de 50 küsür olmuştur rahat normal mi ?
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 8 Mart 2015 #8 A1 Cpu Tool ile bakabilirsiniz. Anormal bir durum olduğu söylenemez. Ben G2'de 76 dereceyi gördüm.(Özel olarak çaba harcayarak)
A1 Cpu Tool ile bakabilirsiniz. Anormal bir durum olduğu söylenemez. Ben G2'de 76 dereceyi gördüm.(Özel olarak çaba harcayarak)