Xperia Z2 kutu içeriği

Berkay Aydın

Hectopat
Daha fazla  
Xperia z2 almaya karar verdim ama Türkiye'deki mağazalarda kutu içeriği fakir oluyor biraz bildiğiniz gibi. İçinde nc kulaklık ve dock olan Z2 hangi sitelerde bulabilirim acaba? İthal ürün almayı düşünüyorum.

n11.com da bula bilirsin ala bilirsen delta elektronik servisli al en iyi ithal ürün servisi olduğunu söylüyorlar.

Kutu içeriğindeki hediyelerden vergi istendiği için Türkiye'de olmadığını okumuştum %55 vergi veriyoruz hala doymadılar.

Maalesef kutu içeriğinde hiçbir şey yokken bile yurt dışındakilerden bir ton fazla ödüyoruz. n11.com da iyi bir ürün buldum dock var yazıyor ve delta garantili, fiyatı da uygun. Kulaklık hakkında mesaj attım satıcıya.

Sony Türkiye tarafından getirilmeyen ürünlerde vardır diye tahmin ediyorum. Youtube'da bir kutu açılımı videosu izlediğimde buroteknik adresinden alınmış kutu açılıyordu. İçinden dock ve mdr-nc31em çıkıyordu. buroteknik'te ucuz olanlarda sanırım bunlar mevcut :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı