Xperia Z2 - LG G3

-Talha

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ikisinin arasında kaldım. Gönlümde G3 var ama Z2'de çok iyi telefon. Fiyatlarında zaten pek fark yok. Büyük ihtimal gittigidiyor veya n11.com'dan almayı düşünüyorum. Telefon ve siteler hakkında görüşünüzü bildirirseniz sevinirim.

Siteler güvenilir sitelerdir. İkisi arasından o nesilde en iyi cihaz olmasından (S801) dolayı Z2 önerim fakat G3 32GB'ta mutsuz etmeyecektir.

Lg G3'ün 2K ekranını gereksiz buluyorum. Bir de gözümün önünde toprak zemine arkasını düşürdüğü halde ekranı çatladı nedense.
Fiyatları arasında fark yok. Ben Z2 derim. Ayrıca Su geçirmezliği de var.

Z2 malzemesi olarak tabikide iyi ama, ekrana ve tasarıma bakacak olursak G3'ten vazgeçemiyorum

Büyük ihtimal 32 GB alacağım. Sarjı hakkındada bilgi verirseniz sevinirim pek fazla oyun oynayan, film izleyen biri değilim.

Arkadaşlarımda var iki telefon da. Z2 şarj olarak daha iyi kesinlikle. Yerinde olsam Z2 alırdım süper bir telefon ama G3 alırsan da pişman olmazsın.

Z2 -> 3200 mAh pil 1080 P ekran. Daha ince, Su geçirmezlik, 5.2 inç.
G3 -> 3000 mAh pil 2K, 5.5 inç ekran.

Benim Note 3'üm bile 5.7 Ekrana -üstelik eski nesil- 3200 mAh bataryaya sahip ve 1 Gün'ü çıkarıyorum.

Z2 pil konusunda G3'ü belki ikiye katlayabilir.

Şuan Z2 kullanıyorum çok kaliteli bir cihaz olduğu söylebilirim ve şarjı %1 ile kalmıştı ve hiç oyun film filan izlemeden sadece saate bakmak için kulladım 1 günü kurtarıyor yanı sıra Wifi açıktı Z2 almanızı tavsiye ederim

Valla napacağımı bilmiyorum Çevremdekilerde G3 diyor tasarımıda harika hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…