Veysel Mustak kardeş, Android versiyonu 5.0.2 model numarası D6502 için root yapma yöntemini paylaşıyorum.Bakmaya tenezzül etmiyorsun.Yönetici kişilerde mesajı sürekli siliyor.Bir yol, yöntem paylaşın da görelim.Yoksa silmeyin şu mesajı lütfen başkalrı da faydalansın.
teşekkürler paylaşım için. fakat pek flashlama ya sıcak bakmıyorum önceki telefonum olan Xperia u yu flash yaparken çok kez çökerttim ve önemli şeylerim silindi. bide benim derleme numarası 23.1.a.0.726
teşekkürler paylaşım için. fakat pek flashlama ya sıcak bakmıyorum önceki telefonum olan Xperia u yu flash yaparken çok kez çökerttim ve önemli şeylerim silindi. bide benim derleme numarası 23.1.a.0.726
Sen bilirsin.Hata durumu her zaman söz konusu.Ben bu modelde 3 kez root yaptım herhangi bir sorun olmadı flashlamada.Derleme numarası sorun değil 5.0 a döneceksin bu root yöntemi ile.Zaten sonra tekrar güncelleme ister.En son 5.0.2 23.1.a.0.726 ya yükseltme yaparsınBen bu yöntemle birkaç defa sorunsuz hallettim.Yine de sen bilirsin.