Xperia Z2 Real Racing 3 Kasma sorunu

Papatez

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat'lar. Konuda da belirttiğim gibi Xperia Z2 telefonumda Real Racing 3 oynuyorum ancak bana kasıyor gibi geliyor. Fps sanki düşük gibi.Grafikler sanırım ultrada ama bana göre fps yarış oyunlarında baya etkili. Telefona yeni format attım yani cacheler de birikmiş değil. Ne yapmam gerekiyor kasmaması için ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim Discovery bile kasmıyorken, Snapdragon 801'li cihazın kasması ilginç geldi. Sorun muhtemelen yazılımsaldır. Bazı oyunlar bütün işlemcilere uygun olarak çıkartılamıyor. Mesela Crayz Taxi Zenfone'larda kasım kasım kasıyor. Ama RR3 gibi yerleşik bir oyunun kasması ilginç. Marketten indirdiysen internetten apk sını indir. Eski sürümünü bulmaya çalış.

Ne yazık ki aynı sorun benim kullandığım LG G2'de de var. Benim ki frene dokununca düzeliyor, 20 saniye sonra yine başlıyor.

Sony xperia z2 gibi bir telefonun rr3 te kasması ilginç. O kadar para verilen ve snapdragon 801 işlemci barındıran bir telefonun kasması yazılımdandır. Başka oyunlarda kasma vb. şeyler oluyor mu ?

Herkez akıcı değil yazmış. G2'de yağ gibi akıyor. S3 mini'de kasiyordu G2'ye yükledim hiçbir kasması yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı