Xperia Z2 veya Galaxy S5 veya HTC One M8

Çok da iyi karşılaştırılır, çoğu yönden de üstün gelir.

Olabilir herkesin tercihi.

İnsanlara yanlış bilgi vermek hoşuna mı gidiyor anlamadımki. Z2'nin çıkmayan batarya dışında bir eksiğini söyle S5'ten daha da konuşmayacağım.

Neden yanlış bilgi vereyim. Bana göre kamerası S5'in daha iyi. S5'in yanında da çok kaba duran bir telefon. Ekranının altında 2 sıra donanımsal tuş sığcak kadar boşluk var. Telefonu ele alınca (belki benim elim standart insan elinden küçüktür ki sanmam) alttan ölü çerçeve sarkıyor resmen.

Bana ve birçok teste göre Z2'nin kamerası S5'ten daha iyi. S5 dandik malzemeden yapılmış bir telefon. O kadar para verip arkası öyle bir telefon almak istemem şahsen. Boyut konusunda hiçbir sıkıntısı yok. Tasarım olarak Z2 ile S5 kıyas bile olmaz. Hele malzeme kalitesi olarak M8'in yanında S5 gece televizyonlarda satılan çakma telefonlar gibi kalır.

Benim gözümde kalmıyor ki o yüzden S5 aldım, memnun kaldım ve tavsiye ediyorum. Arkadaş ben S5 dedim diye gidip S5 alcak da değil.

Kamera olarak nasıl Sony den üstün olur ? Bu dediğine gerçekten inanıyormusun ? İphone felan olsun kamerayı Sonyden aldığını biliyormusun ? Samsungun kamerasını övmen ilginç geldi bence sen Samsungun renkleri patlatıp gösterdiği görüntüye kanmışsın.

En azından elde her an kırılacak hissi vermiyor S5 64 bit mimarili işlemci ve 3 GB ram ile bekleniyordu. Bunun yerine insanlarla dalga geçer gibi bir cihaz çıktı. Malzeme kalitesi desen yok. Ekran desen gerçekle alakası olmayan aşırı doygun alakasız renkler. Kalite desen sıfır. Ram 2 GB ve Touchwizin gereksiz özellikleri yüzünden yakın zamanda kasacak arayüz. Hoparlör desen vasat. Tasarım desen her zamanki terane üstüne çerçeveler büyümüş. Sony'den çalıntı suya dayanıklılık(üstelik sertifika düşük). Apple'dan arak parmak izi tarayıcı. LG'den araklanmış misafir modu. Adam gibi çalışmayan kalp atışı ölçer. Fanboylar hariç bu telefonu alanın aklına şaşarım. G2 bile bu cihazdan üstün benim gözümde.

Açıkcası m8 tavsiye etmem z2'nin işlemci hızı 2.3 s5'in ise 2.5 m8'in ise 1.7. Z2'de 3 gb ram s5'de 2gb ram m8'de ise 2 gb ram var. Z2 ve s5'de 4k desteği var. Açıkcası m8 almanı tavsiye etmiyorum z2 veya s5 almalısın iki telefon sana hiçbir sorun çıkarmaz s5 ile internette daha hızlı gezinirsin. Bana göre s5 ve z2 arasında 16 mp ile 20 mp kamera farkı var o kadar. Ben alcak olsaydım s5 alırdım çünkü 2.5 ghz işlemci hızı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…