Xperia Z2 Yanlış Seçim mi ?

Roq TyTaN

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Xperia z2 cihazını aldım fakat sadece oyun oynuyor ve facebook'ta geziyorum. Bazen internette sörf yapıyorum birazda fotoğraf çekiniyorum. Mesajlaşıyorum ve müzik dinliyorum tüm bunlar için bu cihazı aldım fakat şimdide içimde çok para harcadım duygusu uyandı.Acaba satsam ve başka ekonomik bir cihazamı geçsem fakat alacağım cihaz z2 den daha ucuz ve bu işleri görecek ayrıca üstüne param kalacak bir cihaz olmalı. Z2 sıfır cihaz yeni daha 1,400 satmayı düşünüyorum. Sizce satarsam pişman olur muyum. Hangi cihazları öneriyorsunuz bütün bu işleri görecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok iyi bir seçim yapmışsınız Z2 alarak.Güncelleme desteği ile uzun süre kullanırsınız o telefonu. 1 kere al kaliteli al diye bir laf vardır ya , Z2 buna çok uyuyor.Bence satmayın.

Bence çok doğru bir telefon seçmişsiniz. Ben Z1 kullanıyorum hâlâ güncelleme alıyorum. Yüksek performans alıyorum. Siz de 4 yıl kadar, iyi bakarsanız cihaza, kullanırsınız. Ayrıca su geçirmez özellikleri de çok güzel.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı