Xperia Z2'nin Su Geçirmemesi İçin Dikkat Edilecekler

wolkan

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar telefonunuzun özelikle, sürekli açıp kapatdığınız şarz kapağını. şarz olana kadar açık kaldığından dolayı,kapağın conta ve kasa yuvasına tozlar giriyor. kapağı kapatdığınızı sanıyorsunuz fakat kapak kendisini 30 saniye sonra aralıyor ve farkında olmadan havuza girmeye veya suyla teması halinde üzücü durumlarla karşılaşmamak için düzenli olarak kulak pamuğu ile temizlemenizi öneririm saygılarımla
Not: Benim telefon 1 haftalık gerisini siz hesap edin.!!!

Kapaklar hep sıkıntı olmuştur fakat bende o kadar bir sıkıntı yapmadı açıkçası. Geri itecek gibi olmuyor hiç. Zaten büyük bir kapak. Xperia Z'de kapaklar küçüktü daha çok problem çıkıyordu.

benim evde ciddi bir toz sorunu var. Zaten 1 hafta'da bu denli toz girmiş. ama zaman içersinde tüm kullanıcılar bu sorunu yaşıyacağından eminim. yazık günah uyarmak istedim.
Bu arada hayırlı olsun moderatörlüğünüz

Sağ ol. Yöneticiydim burada ben. Sınavlarım dolayısıyla bırakmıştım. Sınavlar daha tam bitmedi. Bitince eski şekilde döneceğimi umuyorum kısmetse.

O kısımlara baktım bende de biraz toz olmuş. Bir şey diyemiyorum ama çünkü diğer telefonların da yuvalarına toz doluyor. Söküp taktığımız için tozları çıkarmış oluyoruz sadece. Sony toz tutmaması için ne yapabilirdi diye düşünüyorum da. Bir çare gelmiyor aklıma. Toz tutmayan yüzey diye bir şey var mıdır bilmiyorum.

Neden telefonla havuza girdiniz?

Hayır arkadaşlar havuza girdiğim felan yok ama girilmeyecek diyede bir durum yok.
Benim telefonun kapağını kapatıyorum. Ardından açılıyor kendiliğinden. kapatıp cebime koyuyorum, çıkartdığımda ise kapak yine açık. ıslak elle veya üzerine su döküldüğünde, kapağın açık veya Aralık olması üzücü olur. meğer sorun bir kaç toz, lastiğin ve kasa kenarlarına girmiş. temizledikden sonra düzeldi. yani burda anlatmak isteğim benim telefon 1 haftalık, eminimki başınıza gelicektir. ozaman aklınıza gelirim, ne bilim insanların zarar görmemesi için içimden geldi uyarmak

Ama bi cihaz var üzerine bıraktığınızda şart ediyormuş. bence çok sağlıklı olurdu. Neticede kapağı her akşam açıp şarza bağlıyoruz ve sabaha kadar bütün toz toprak içine doluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…