Xperia Z3 Bootloader Kilidini Kapatma

WhiteWolf

Hectopat
Xperia Z3 telefona root, Recovery ve custom ROM yüklemek için kilidi açmıştım. (Root ve Recovery işlemlerini yapamadan bir takım sorunlar yaşadım ve telefon brick oldu. Neyse ki daha sonra düzeltebildim.) şu an telefonum normal haline döndü. Ancak Android sürümü 4.4.4 oldu. Eskiden 6.0'dı tekrar 6.0 yapmak istiyorum ama Sony PC Companion, Bootloader kilidi açık olduğu için güncelleme yapamıyor. Kilidi nasıl kapatabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Flashtool ile tekrar kapatabilirsiniz.
Yaptım hocam locked diyor telefonunuzu yeniden başlatın diyor başlatıyorum. Sonra *#*#7378423#*#* kodu ile kapanmış mı diye bakıyorum "Bootloader unlocked: Yes." yazıyor. Neden olmuyor acaba? Başka yolu var mı ya da farklı Flashtool sürümü mü denemeliyim?
Arkadaşlar farklı bir Flashtool sürümü indirdim ve oradan bootloader kilidini kapattım. Daha sonra Sony PC Companion'dan Android 6.0.1'e güncelledim. Sorunum çözülmüştür konu kapanabilir.

Son düzenleme:
hocam yapmışsın Eline sağlık bizede açıklasanda bizde yapsak. Xz premium benimde.

TA Partition yedeği aldıysanız bu yedeği geri yükleyip otomatik BL kilidini kapatabilirsiniz.
işte o yedegi almamıştım. kameram gitti. günlerdir bununla boguşuyorum. cihazda başka hiçbir sorun yok. sadece kamera. keşke bir yolu olsa :/ bilmeden bir işe girmemek gerekiyor. pahalıya ödedim.

@bellamy07 merhaba arkadaşım Bootloader kilidini nasıl kapattınız acaba? Bana yardımcı olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…