ARDA TEK Hectopat Katılım 23 Aralık 2012 Mesajlar 469 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2014 #11 İkinci partinin ne zaman geleceğini nerden öğrenebilirim? @Egemen @Recep Baltaş
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 24 Ekim 2014 #12 Öğrenemezsin. Bu bilgiyi paylaşacaklarını sanmıyorum.
Ali Güngör Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü Yönetici Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 22 Haziran 2011 Mesajlar 62.647 Makaleler 2 Çözümler 28 Yer İstanbul Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Profil Kapağı 1523300036 25 Ekim 2014 #13 Sony Xperia Z2'deki problemler sonradan giderilmişti, bu yüzden Xperia Z3'ü hemen almanı tavsiye etmem.
Sony Xperia Z2'deki problemler sonradan giderilmişti, bu yüzden Xperia Z3'ü hemen almanı tavsiye etmem.
Cihan Garip Hectopat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2014 #14 Alma, sorun çıkarsa 1 ay serviste bekler. 1 ay paran cebinde dursun, belki fiyatı düşer, 1 ay sonra alırsın ve artan parayla kendine yemek söylersin.
Alma, sorun çıkarsa 1 ay serviste bekler. 1 ay paran cebinde dursun, belki fiyatı düşer, 1 ay sonra alırsın ve artan parayla kendine yemek söylersin.
ARDA TEK Hectopat Katılım 23 Aralık 2012 Mesajlar 469 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2014 #15 O zaman biraz daha beklemek en doğrusu olucak. Yorumlarınız için teşekkürler. @Recep Baltaş @Ali Güngör @Cihan Garip
O zaman biraz daha beklemek en doğrusu olucak. Yorumlarınız için teşekkürler. @Recep Baltaş @Ali Güngör @Cihan Garip
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 26 Ekim 2014 #16 Ben genelde ilk parti alıyorum ama çok şükür sorun çıkmadı daha. Sony mağazasından aldığım için belki de bilemiyorum. Z'de Z2'de de sorun yaşamadım.
Ben genelde ilk parti alıyorum ama çok şükür sorun çıkmadı daha. Sony mağazasından aldığım için belki de bilemiyorum. Z'de Z2'de de sorun yaşamadım.
ARDA TEK Hectopat Katılım 23 Aralık 2012 Mesajlar 469 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2014 #17 Egemen dedi: Ben genelde ilk parti alıyorum ama çok şükür sorun çıkmadı daha. Sony mağazasından aldığım için belki de bilemiyorum. Z'de Z2'de de sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... İşimi şansa bırakmak istemiyorum ilk partide. Hem incelemesini de izlemek isterim. Tavsiyenizi dikkate alacağım. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2014
Egemen dedi: Ben genelde ilk parti alıyorum ama çok şükür sorun çıkmadı daha. Sony mağazasından aldığım için belki de bilemiyorum. Z'de Z2'de de sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... İşimi şansa bırakmak istemiyorum ilk partide. Hem incelemesini de izlemek isterim. Tavsiyenizi dikkate alacağım. Teşekkürler.