B0BiaSS Hectopat Katılım 26 Mart 2015 Mesajlar 754 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2015 #1 Arkadaşlar telefon hakkında bölümünde yazılım güncelleme bölümüne geliyorum, yazılım güncel diyor. Mobildeyim, yazım hatalarımı mazur görün. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2015
Arkadaşlar telefon hakkında bölümünde yazılım güncelleme bölümüne geliyorum, yazılım güncel diyor. Mobildeyim, yazım hatalarımı mazur görün.
direnpena Megapat Katılım 30 Mart 2015 Mesajlar 130 2 Nisan 2015 #2 Aynı durum z3 compact için de geçerli. Bölgeden bölgeye değişiklik gösterebiliyormuş beklemedeyiz şimdilik
Aynı durum z3 compact için de geçerli. Bölgeden bölgeye değişiklik gösterebiliyormuş beklemedeyiz şimdilik
umitbasci Hectopat Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 99 Yer İstanbul/Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Nisan 2015 #3 Derleme numarasına göre sırasıyla veriliyormuş güncelleme. Arkadaşımda da aynı telefon var z3 Compact, ona ilk gün geldi, bana gelmedi halâ.
Derleme numarasına göre sırasıyla veriliyormuş güncelleme. Arkadaşımda da aynı telefon var z3 Compact, ona ilk gün geldi, bana gelmedi halâ.
Batuhan Yılmaz. Hectopat Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 340 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2015 #4 Z3 compact kullanıcısıyım. Ben de bekliyorum. Gelmedi hâlâ.