Z2 ile Z3 arasında aşırı bir fark olmayacak bildiğim kadarıyla. İsterseniz yeni çıkacak telefonları bekleyin ya da Note 4'e bakabilirsiniz. Çünkü ekranı 4K. İşlemcisi Google'ın Project Tango tabletinde kullanılan Nvdia Tegra K1 işlemcisinden sonraki en iyi işlemci.
Artık Z3'ü bekle bu saatten sonra. Ama ben, ikisini de alma derim.
Note 4 ya da iPhone 6 daha iyi. Ben LG kullanıyorum, Samsung ve iPhone'u günahım kadar sevmem ama söylediğim 2 model de Z3'ten iyi.
Z2 ile Z3 arasında aşırı bir fark olmayacak bildiğim kadarıyla. İsterseniz yeni çıkacak telefonları bekleyin ya da Note 4'e bakabilirsiniz. Çünkü ekranı 4K. İşlemcisi Google'ın Project Tango tabletinde kullanılan Nvdia Tegra K1 işlemcisinden sonraki en iyi işlemci.
Z3 beklenenlerin altında özelliklere sahip. Rakipleri Snapdragon 805'e geçti. Ama Z3 hala Snapdragon 801'de. Yani Z2 alman gerektiğini düşünüyorum. Hiçbir fark yok aralarında neredeyse.
Z3 ile z2 arasinda neredeyse fark yok ama z3 ciktiğinda z2 yi al hem fiyat düşer. Z2 okadar çok isinmiyor kuzenimde var en fazla 50 derece gördüm.suyun içine batiriyor 30 saniye tutup cikariyor makina buz gibi valla.