Katılıyorum, Z3 Plus modelinde de aynı işlemci vardı, Sony kamera dışında pek bir yenilik telefona katmamış, ayrıca rakipleri 4 GB RAM ile gelirken Z5 modellerinin de 4 GB RAM ile gelmesi lazımdı ama Sony Z2'den beri 3 GB RAM'de ısrar ediyor.
Sony RAM sıkıntısı çekmiyor kullandığım telefonda 2GB RAM var nerdeyse 1GB hep boş kalıyor bence 3GB bile gereksiz hem Sony açıklama yaptı 4GB' ın gereksiz yere koymak istemediklerini boşa enerji harcadığını açıkladı.
Sony'nin arayüzü fazla RAM yemiyor doğru ancak rakiplerine ayak uydurmak zorunda, telefon da kamera dışında yenilik yok nerdeyse. Z3 Plus modeli ile aynı donanımı kullanıyor, SD 810 güven vermiyor.
Arkadaşlar Z5 ve Z5 Compact İstanbul Bilişimde fiyatı 1750 ve 2250. 2 telefonda 250 lira daha ucuz bunun sebebi nedir? Bir bit yeniği aramaya gerek var mı?
Hayır, bir zararı yok ama Sony garantili ürünlere göre paralel ithalat cihazlar garanti kısımlarında biraz sıkıntı çıkarıyor. Fakat ben olsam kendim alırım paralel ithalat garantili telefon. Çünkü Türkiye garantili ürün alsan da telefonu düşürdüğün de ekrana zarar verdiği zaman kullanıcı hatası diyorlar, bu yüzden paralel ithalat hem daha ucuz olduğu için de tercih edilebilir.
iPhone almaya kara verdim. 6 veya 6S. Nakit verecek gücüm yok taksit ile almayı düşünüyorum. Nasıl taksitli alabilirim. Bazı bankalar anlaşmış olduğu teknoloji mağazaları ile faizli olarak kredi veriyor faizi çok oluyor. En uygunu nerde olabilir? Birde operatörden fatura üzeri almayı düşündüm ama fiyat farkı inanılmaz fazla çıkıyor.