LuisB4y
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2
- Meslek
- Öğrenci
Merhaba arkadaşlar RAM 15.10.2024 tarihinde tarafımca Vatan Bilgisayar'dan satın alınmıştır. Kutusu faturası falan elimde mevcut
Fiyat: 3000 Pazarlık mevcuttur. Adana içi elden teslimat sağlayabilirim haricine kargolayabilirim istediğiniz kargo firması ile ne de olsa bireysel satıcıyım.
Ürünün bulabildiğim linki budur arkadaşlar: XPG 32GB (2x16GB) Gammix D30 Kırmızı DDR4 3600MHz CL18 1.35V Dual Kit PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Ürünün fiyatı fazla ise söylemekten çekinmeyin, ben de her gün RAM satmıyorum sonuç olarak.
Fiyat: 3000 Pazarlık mevcuttur. Adana içi elden teslimat sağlayabilirim haricine kargolayabilirim istediğiniz kargo firması ile ne de olsa bireysel satıcıyım.
Ürünün bulabildiğim linki budur arkadaşlar: XPG 32GB (2x16GB) Gammix D30 Kırmızı DDR4 3600MHz CL18 1.35V Dual Kit PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Ürünün fiyatı fazla ise söylemekten çekinmeyin, ben de her gün RAM satmıyorum sonuç olarak.
Fiyat 3000 TL olmuştur.Merhaba arkadaşlar RAM 15.10.2024 tarihinde tarafımca Vatan Bilgisayar'dan satın alınmıştır. Kutusu faturası falan elimde mevcut
Fiyat: 3700 Pazarlık mevcuttur. Adana içi elden teslimat sağlayabilirim haricine kargolayabilirim istediğiniz kargo firması ile ne de olsa bireysel satıcıyım.
![]()
Son düzenleyen: Moderatör: