XPG 8200 Pro vs Samsung 970 EVO M.2 SSD

Teedy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. M.2 SSD alacağım fakat kararsız kaldım. Şu an sistemimde XPG 8100 kullanıyorum. Sizce hangisini almam lazım ya da öneriniz olur mu 1TB 900-1200 TL aralığında?

İkisi de gayet iyi SSD'ler ama benim tercihim Samsung olurdu.

SX8200 PRO daha iyi bir model ama SX8100 zaten gayet iyi bir SSD. Değiştirmene değecek farklar olacağını sanmıyorum.

SX8200 PRO daha iyi bir model ama SX8100 zaten gayet iyi bir SSD. Değiştirmene değecek farklar olacağını sanmıyorum.
değişim yapmayacağım ekstra bir depolama olarak alacağım. 8100'ün yanına

SX8200 pro belki tek başına kağıt üstünde güzel gözüküyor, hatta belki diğerine nazaran daha iyi gözüküyor olabilir. (Kıyaslamasına bakmadım.) Ancak Adata bu modelde bir çakallık yapmış. İddialara göre piyasada bu modelin 3 varyantı var. Sonradan piyasaya sürülen çeşitlerde daha düşük hızlı kontrolcü çipi ve farklı NAND flash yongaları kullanılmış. Beklenenden düşük performans veriyormuş. Bu detaylar bir tarafa, üzerinde yaptıkları değişimleri habersiz bir şekilde gerçekleştirdikleri söyleniyor. Şüphe uyandıran ve ürünün niteliğini düşürdüğü için gayri ahlaki bir durum. Bu bilgiyi göz önüne alın.

Samsung 970 Evo/Evo Plus al ve ana disk olarak kullan. Mevcutta kullandığın SXG 8100 modelini ise ek disk olarak kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…