XPG AS40G vs Hi-Level SD2280

cagataygedik

Hectopat

Arkadaşlar lütfen bunun yerine şunu al şunun yerine bunu al gibi yorum yapmayın. Fiyat bandım maksimum 400 ₺. Üstüne çıkamam öneriyorsanız ona göre önerirseniz mutlu olurum. İyi forumlar .

Son düzenleyen: Moderatör:
XPG ürünü bence tam F/P bir ürün bence kesinlikle onu almalısınız.

Dostum Adata çok iyi bir markadır XPG'yi almanı öneririm çünkü Hi-Level Çinden gelen malzemelere etiket basıp satışa sunan bir marka, ayrıca XPG'yi alacaksan üstündeki ledi sökmelisin çünkü ısınma yapabiliyor ama eğer ki sorun değil diyorsan sökmeden kullanabilirsin onun dışında hiçbir sorunu yok XPG almanızı öneririm.
Dostum attığın SSD M2 Sata, konu sahibinin karşılaştırdığı ürünler M2 NVMe tipi.

Standart SATA değil bu. 500 MB hızlarında bir veri gücü yok. 1580MB-920MB aralıkları mevcut.

Sen olsan bu Corsair'i mi alırdın XPG'yi mi alırdın çünkü okuma yazma hızlarında ciddi denebilecek bir fark var

Sen olsan bu Corsair'i mi alırdın XPG'yi mi alırdın çünkü okuma yazma hızlarında ciddi denebilecek bir fark var

Eğer "Ben bu ürünü aşırı kullanacağım." diyorsanız Corsair alın. Ama "Sistem kuracağım, kendi halinde takılacak." diyorsanız XPG tercih edebilirsiniz.

Fakat XPG'nin okuma hızı çok daha yüksek. 3500R/3000W

Tamam da yüksek kullanımda ısınınca hızını düşürüyor. Yüksek kopyalama hızı tek başına bir şey ifade etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…