XPG AS40G vs Hi-Level SD2280

RGB kontrolcüsü var isterseniz ışıklarını kapatıp ısınmasını engelleyebiliyorsunuz ve sökülebiliyor diye biliyorum. Hem kasaya şıklık katıyor hem de hızı yüksek, tercih meselesi.

RGB kontrolcüsü var isterseniz ışıklarını kapatıp ısınmasını engelleyebiliyorsunuz ve sökülebiliyor diye biliyorum. Hem kasaya şıklık katıyor hem de hızı yüksek, tercih meselesi.

Onu ben de biliyorum. O zaman bu ürünü almanın bir esprisi kalmıyor. Yani "hatalı" bir ürün.

Onu ben de biliyorum. O zaman bu ürünü almanın bir esprisi kalmıyor. Yani "hatalı" bir ürün.
Dostum her ürünün belli bir üretim amacı ve kitlesi vardır, bu ürün alıcının kasasında şık dursun hızları yüksek olsun diye üretilmiş bir hata göremiyorum. Sırf markayı nasıl aşağı çekerim diye bakmayın, ona bakılırsa hem 10 TL fazla vereceğim hem de hızları düşük olacak. O zaman bu ürünü almanın bir esprisi kalmıyor.

Bende aynen öyle düşünüyorum hem 10 lira daha fazla vereceğim hem de hızları düşük olacak. Tamam kaliteli Corsair fakat XPG'de kalitesiz değil yani. Ayrıca ışıklı mışıklı güzel görünüyo yani sıkıntı çıkartırsa kapatırız ışıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…