abdullahdemir Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 988 Çözümler 4 30 Nisan 2021 #1 XPG Battlecruiser almayı düşüyordum fakat Türkiye'de bir sitede bile bulamadım. En ucuz amazon.de'de bulabildim. Almanya'dan alsam, gelirken herhangi bir sorun olur mu? ADATA XPG Battlecruiser Super Mid-Tower ATX Gaming-Gehäuse, Schwarz: Amazon.de: Computer & Zubehör ADATA XPG Battlecruiser Super Mid-Tower ATX Gaming-Gehäuse, Schwarz - Kostenloser Versand ab 29€. Jetzt bei Amazon.de bestellen! www.amazon.de Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2021
XPG Battlecruiser almayı düşüyordum fakat Türkiye'de bir sitede bile bulamadım. En ucuz amazon.de'de bulabildim. Almanya'dan alsam, gelirken herhangi bir sorun olur mu? ADATA XPG Battlecruiser Super Mid-Tower ATX Gaming-Gehäuse, Schwarz: Amazon.de: Computer & Zubehör ADATA XPG Battlecruiser Super Mid-Tower ATX Gaming-Gehäuse, Schwarz - Kostenloser Versand ab 29€. Jetzt bei Amazon.de bestellen! www.amazon.de
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.246 Makaleler 2 Çözümler 11 30 Nisan 2021 #2 Sorun olmaz.
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 30 Nisan 2021 #3 Sorun olacağını sanmam. Amazon'a deseniz ki ürün bana ulaşmadı yenisini gönderin, gönderirler. Tabi suistimal etmeyin.
Sorun olacağını sanmam. Amazon'a deseniz ki ürün bana ulaşmadı yenisini gönderin, gönderirler. Tabi suistimal etmeyin.
abdullahdemir Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 988 Çözümler 4 30 Nisan 2021 #4 Forse dedi: Sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... 125 €, kargo ve vergi dahil fiyatı mıdır?
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.246 Makaleler 2 Çözümler 11 30 Nisan 2021 #5 abdullahdemir dedi: 125 Euro, kargo ve vergi dahil fiyatı mıdır? Genişletmek için tıkla... Evet bütün fiyatlar dahil. Sonradan ek bir ödeme çıkmaz.
abdullahdemir dedi: 125 Euro, kargo ve vergi dahil fiyatı mıdır? Genişletmek için tıkla... Evet bütün fiyatlar dahil. Sonradan ek bir ödeme çıkmaz.