K KaanBilgili90 Femtopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #11 367519 dedi: Ben coil whinea benzetemedim bildiğimiz bobin sesi geliyor çözüme ulaştınız mı? Genişletmek için tıkla... Kankam ben kullanmaya devam ediyorum arada geliyor galiba YouTube videom var. Linki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bak aynıysa geri yazar mısın bende böyle hala kullanmaya devam ediyorum bir sorun olmadı galiba akımdan olduğuna şüpheleniyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2021
367519 dedi: Ben coil whinea benzetemedim bildiğimiz bobin sesi geliyor çözüme ulaştınız mı? Genişletmek için tıkla... Kankam ben kullanmaya devam ediyorum arada geliyor galiba YouTube videom var. Linki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bak aynıysa geri yazar mısın bende böyle hala kullanmaya devam ediyorum bir sorun olmadı galiba akımdan olduğuna şüpheleniyorum.
367519 Decipat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 1.684 Çözümler 1 21 Ağustos 2021 #12 KaanBilgili90 dedi: Kankam ben kullanmaya devam ediyorum arada geliyor galiba YouTube videom var. Linki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bak aynıysa geri yazar mısın bende böyle hala kullanmaya devam ediyorum bir sorun olmadı galiba akımdan olduğuna şüpheleniyorum. Genişletmek için tıkla... Aynısı reis sanırım ve çok rahatsız olmaya başladım bilmiyorum
KaanBilgili90 dedi: Kankam ben kullanmaya devam ediyorum arada geliyor galiba YouTube videom var. Linki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bak aynıysa geri yazar mısın bende böyle hala kullanmaya devam ediyorum bir sorun olmadı galiba akımdan olduğuna şüpheleniyorum. Genişletmek için tıkla... Aynısı reis sanırım ve çok rahatsız olmaya başladım bilmiyorum
K KaanBilgili90 Femtopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #13 367519 dedi: Aynısı reis sanırım ve çok rahatsız olmaya başladım bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Anladım
367519 dedi: Aynısı reis sanırım ve çok rahatsız olmaya başladım bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Anladım