XPG Core Reactor PSU Rampage SAILOR kasa ile uyumlu mu?

Syremix

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar 7-8 ay önce bir sistem topladım açıkçası eskiden bu konular hakkında kısmen bilgili olsa. Da şu anki bilgi düzeyine sahip değildim bundan dolayıdır ki Vatan'dan dizdiğim sisteme kalitesiz bir Rampage PSU koymuşlar sistemi Rampage'e emanet etmek istemedim ve 5-6
Aydır bundan dolayı bilgisayarımı açmıyorum şu an elimdeki imkanlar dahilinde PSU'u değişmeye karar verdim ve XPG Core Reactor 650W veya 750W olanını araştırmalarım sonucunda almaya kanaat getirdin yalnız benim için şöyle bir sorun varki bu PSU kasamla uyumlumdur sistemimle uyumlu mudur bu sorularımın cevaplarını bilmediğim için size sormak istedim bu arada ileride ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum bundan dolayı yüksek Watt değerlerine sahip bir PSU tercih ediyorum bunu da belirteyim sistemim şöyle.

i5 10400F.
GTX1650 gdrr6 ASUS.
MSI B460'a Pro anakart.
16 GB Crucial RAM 2666MHz.
Kasam Rampage SAILOR Temper Camlı 600W 80 Plus Bronze Siyah 4*12cm Rainbow Fanlı Gaming Oyuncu Kasası - Rampage kasamın modeli budur teknik özellikler kısmından gerekli bilgilere ulaşabileceğinizi düşünüyorum şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.

Uyumludur. Kasadaki PSU kısımları evrensel oluyor genelde. Sıkıntı olmaz o yüzden.
Bütçen nedir? Belki daha ucuza aynı seviyede bir şeyler önerebiliriz.

Uyumludur, takabilirsiniz.

Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
Uyumludur. Kasadaki PSU kısımları evrensel oluyor genelde. Sıkıntı olmaz o yüzden.
Bütçen nedir? Belki daha ucuza aynı seviyede bir şeyler önerebiliriz.

Yardımlarınız için çok teşekkürler 1000TL civarlarında ya açıkçası çok fazla alternatif bulunmuyor 650W düzeyindeki çoğu PSU'dan daha iyi bir PSU olduğunu düşünüyorum 750W modelinin Corsair RMx ve Thermaltake GF1 rakipleri olarak karşımıza çıkıyor onlardanda fiyat bakımından avantajlı en azından ben böyle düşünüyorum ama tabii ki sizin önerilerinizide dikkate alırım ve araştırırım.

Hocam satıcıyı bilmiyorum ama bu ürünün fiyatı çok güzel : Corsair RM850X CP-9020188-EU 850 W 80+ Gold Modüler Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri

Satıcıya güvenmezseniz şöyle önerim de olabilir : https://www.itopya.com/corsair-rmx-series-rm750x-750w-80-gold-siyah-full-moduler-135mm-fanli-psu/

Aslında beklerseniz belki daha iyi kaynaklar da yakalayabilirsiniz. 3 gün önce incehesap gaming gecesinde 750W ROG Strix kaynağı 900TL'ye aldım. Ondan önceki hafta da 850W versiyonu 900'e vermişlerdi onu alamamıştım. İtopya da çok güzel indirimler yapıyor. Corsair HX750 Plat kaynak vardı 999TL'ye.

XPG Core Reactor de iyi kaynak ancak Technopat'ın güç kaynakları sayfasında en az 3-4 başlık var güncel olarak; XPG Core Reactor'den gelen cızırtı sesi şeklinde.

Hocam satıcıyı bilmiyorum ama bu ürünün fiyatı çok güzel: Corsair RM850X CP-9020188-EU 850 W 80+ Gold Modüler Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri

Satıcıya güvenmezseniz şöyle önerim de olabilir: https://www.itopya.com/corsair-rmx-series-rm750x-750w-80-gold-siyah-full-moduler-135mm-fanli-psu/

Aslında beklerseniz belki daha iyi kaynaklar da yakalayabilirsiniz. 3 gün önce İncehesap Gaming gecesinde 750W ROG STRIX kaynağı 900TL'ye aldım. Ondan önceki hafta da 850W versiyonu 900'e vermişlerdi onu alamamıştım. İtopya da çok güzel indirimler yapıyor. Corsair HX750 plat kaynak vardı 999TL'ye.

XPG Core Reactor de iyi kaynak ancak Technopat'ın güç kaynakları sayfasında en az 3-4 başlık var güncel olarak; XPG Core Reactor'den gelen cızırtı sesi şeklinde.

Maalesef beklemem pek fazla mümkün değil babam yoğun olarak çalışıyor ve bu işleride izinli olduğu zamanlar onunla hallediyoruz (yakın zamanda izin kullanacak) onun dışında attığınız güç kaynaklarını inceledim ancak İtopya'nın müşteri hizmetleriyle ilgili bir hayli şikayet var ve kendi birkaç arkadaşımda İtopya'dan sorun yaşadığı için İtopya'ya da pek fazla güvenemiyorum açıkçası genel olarak inchesap veya Teknobiyotik'ten alışveriş yapıyorum son olarak ASUS ROG STRIX'in çoğu kişinin yaşadığı şu an tam hatırlayamadım ama 0 dB ayarıyla ilgili bir problemi vardı ve bu kronikti yanlış hatırlamıyorsam ve bunun hakkındada birçok şikayet var açıkçası şayet teknoloji şans işidir XPG birçok inceleme sitesinde tavsiye edilip önerilen bir marka ve bana şu an fiyat açısında da en avantajlısı gibi geldi bundan dolayı XPG almayı planlıyorum ha ama Corsair RMx de aklımın bir ucunda açıkçası 750W PSU modellerinde tomshardware ve daha birçok kişinin tavsiye ettiği bir marka alternatif olarak da gene XPG öneriliyor genel olarak ama Corsair RMx 750W modelini aklımın bir köşesine yazdım hocam yardımlarınız için çok teşekkürler yüksek ihtimalle şansımı XPG'den yana kullanacağım ama bakalım :)

@Syremix eğer almadıysan HX750 80+ plat tekrar 999TL. Haberin olsun istedim.

Corsair RMx 2021 aldım bugün geliyor senin attığın 2018 sanmıştım meğerse 2021 miş sana tekrar teşekkür ederim şimdi kargom geldiğinde yapmama gerekkenlerle ilgili bir konu açacağım Corsair RMx 2021 750W ve 850W modeli 750 ve 850W klasmanının en iyisi seçilmiş alternatifi de gene XPG ama coil whine yaşayanlar bir hayli fazla XPG de bundan dolayı Corsair'i tercih ettim tekrar teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı