Doctor Huhuha Hectopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 497 20 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar, yeni aldığım XPG Core Reactor kapatma tuşuyla kapattığım zaman belirttiğim tarzda bir ses çıkarıyor. Bunun sebebi nedir?
Arkadaşlar, yeni aldığım XPG Core Reactor kapatma tuşuyla kapattığım zaman belirttiğim tarzda bir ses çıkarıyor. Bunun sebebi nedir?
omerkandemir Kilopat Katılım 4 Ocak 2016 Mesajlar 213 Yer Chicago Daha fazla Sistem Özellikleri MSI Vector GP66 (12UHSO-673) Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 20 Ocak 2021 #2 Onu denemedim ama bilgisayarı normal olarak kapattığım zaman. Anahtar kapatma sesi mevcut. O da normal. Artı 0 Eksi
Onu denemedim ama bilgisayarı normal olarak kapattığım zaman. Anahtar kapatma sesi mevcut. O da normal.
KS KS Doctor Huhuha Hectopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 497 20 Ocak 2021 #3 Anahtar kapama sesinden kastınız gayet duyulabilir bir ses ben de yani normal mi sizce bu? omerkandemir dedi: Onu denemedim ama bilgisayarı normal olarak kapattığım zaman. Anahtar kapatma sesi mevcut. O da normal. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Anahtar kapama sesinden kastınız gayet duyulabilir bir ses ben de yani normal mi sizce bu? omerkandemir dedi: Onu denemedim ama bilgisayarı normal olarak kapattığım zaman. Anahtar kapatma sesi mevcut. O da normal. Genişletmek için tıkla...
omerkandemir Kilopat Katılım 4 Ocak 2016 Mesajlar 213 Yer Chicago Daha fazla Sistem Özellikleri MSI Vector GP66 (12UHSO-673) Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 20 Ocak 2021 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 11. saniyede bir ses. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 11. saniyede bir ses.
KS KS Doctor Huhuha Hectopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 497 20 Ocak 2021 #5 Aynısı da hocam bu normal olabilir mi ya Artı 0 Eksi
phoenix77 Hectopat Katılım 25 Kasım 2016 Mesajlar 343 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #6 Koruma devresindeki röle sesi olabilir tüm ust duzey platformdaki psu larda bu ses var zaten. Endiselenme! Artı 0 Eksi
Koruma devresindeki röle sesi olabilir tüm ust duzey platformdaki psu larda bu ses var zaten. Endiselenme!
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #7 Normal bir durum, endişe etmeyin. Artı 0 Eksi
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 24 Ocak 2021 #8 Bende de var. Normal bir durum. Dendiği gibi röle sesi. Kaliteli PSU modellerinde oluyormuş sanırım fakat tam ne için bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Bende de var. Normal bir durum. Dendiği gibi röle sesi. Kaliteli PSU modellerinde oluyormuş sanırım fakat tam ne için bilmiyorum.