Ekran görüntülerini atabilirsin hocam benim açımdan problem yok. Ayrıca evet Sahibinden'de alan kişiye satma zorunluluğun da yok. Ben link beklerken üstelik baya bekledim direk satıldı diye mesaj attin, onay geldi ürün linki diye atmadin. Komisyonun ne olacağını da soylemistim, fiyat için de tamam dedik üstüne de ilan ac hocam sen dedim bu anlasma sayılmıyor mu?
Beni yalanlamak adına konusmalarin SS'sini, Sahibinden ilan onay ve satın alma saatlerini, kaça satıldığını ekran görüntüleriyle atarsan ben burada özür dileyip olayı yanlış anladığımi kabul ederim. Ama öteki türlü ben olayları bana görünen yüzüyle degerlendiririm.
Kargo kodunu Sahibinden yollamaz, siz satışı onaylarsaniz önünüze düşer. Satışı onaylamak veya iptal etmek sizin elinizdeydi. Hatta geçen gün benim başıma geldi, DH'de bir ürün sattım Sahibinden'e atınca arkadaş alana kadar satılmıştı ama ben ilan onaylanir onaylanmaz link atmıştım takip edip arkadaş biraz gecikmisti. Buna rağmen satışı iptal edip yeni ilan açıp arkadaşa gönderdim hemen aldı o şekilde hallettik. Neyse kısacası dediğiniz şeyler öyle ha deyince olmuyor, ben yine de bütün iyi niyetimle SS'leri bekliyorum, olası farklı ürün satışlarıniz için de isminiz temize çıkmış olur.