XPG D50 Micron E-die mi kullanıyor?

Makaleler
2
Yer
Türkiye
Micron çipli RAM'leri sadece Crucial kullanıyor diye biliyordum. Fakat araştırdığımda sanırım bu RAM'de kullanıyormuş. @WaIter White galiba bu RAM'leri kullanıyordu ve çipleri Micron e- die idi. Bunlar gerçek Micron e-die mi? Ayrıca hepsinde Micron e-die mi denk geliyor? Bu arada MHz değerlerine göre çipler değişiklik göstermiyor diye biliyorum.
@246941 @HABAR

Spectek E-Die olması gerek, @kirknewsted 'ın fikirini de alalım.
Birinde Micron, diğerinde Spectek diyor. Anladığım kadarıyla bunlar aynı şey veya bağlantılı.

Birinde Micron, diğerinde Spectek diyor. Anladığım kadarıyla bunlar aynı şey veya bağlantılı.
Evet, bildiğim kadarıyla Spectek Micron'un bir parçası.

Micron'un alt markası Spectek.

@PuMaT

1.png

2.PNG

Son düzenleme:
Micron çipli RAM'leri sadece Crucial kullanıyor diye biliyordum. Fakat araştırdığımda sanırım bu RAM'de kullanıyormuş. @WaIter White galiba bu RAM'leri kullanıyordu ve çipleri Micron e- die idi. Bunlar gerçek Micron e-die mi? Ayrıca hepsinde Micron e-die mi denk geliyor? Bu arada MHz değerlerine göre çipler değişiklik göstermiyor diye biliyorum.
@246941 @HABAR
Spectek E-Die olması gerek, @kirknewsted 'ın fikirini de alalım.
Bu RAM hakkında pek bilgim yok, bende almayı düşündüm ama emin olamadım.
E Die gelmezse iade eder geçer.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı