XPG D50 vs G.Skill Ripjaws V mi?

Bir linkleri atsanız da modele göre karşılaştırsak.

İkisinden de karışık geliyor. Geçen birisine D50'den DJR geldi, benim Ripjaws V 3600 MHz CL18 kitten de JJR geldi.
Biraz araştırmıştım almadan önce D9WFL harici pek bir bilgiye rastlamadım, bende de D9WFL çıktı zaten. Eski veya yeni üretimleriyle alakalı olabilir sanırsam?

Bir linkleri atsanız da modele göre karşılaştırsak.

İkisinden de karışık geliyor. Geçen birisine D50'den DJR geldi, benim Ripjaws V 3600 MHz CL18 kitten de JJR geldi.

Ayrı RAM almıyorum hazır sistem alıyorum bunlar özelleştirme seçenekleri.

D50 alın ya, bunlar günlük kullanıcıya etki edecek şeyler değil. Overclock ile uğraşacak insanlara yarayacak şeyler.

D50 alın ya, bunlar günlük kullanıcıya etki edecek şeyler değil. Overclock ile uğraşacak insanlara yarayacak şeyler.

Overclock aklımı kurcalayan bir şey diyebilirim. Yapsammı yapmasammı. Emin olmadım. Sizce yapmalı mıyım? Gerek var mı?

Biraz araştırmıştım almadan önce D9WFL harici pek bir bilgiye rastlamadım, bende de D9WFL çıktı zaten. Eski veya yeni üretimleriyle alakalı olabilir sanırsam?

Burada farklı çipler de belirtilmiş, eksik veya fazla olabilirler. Bu arada DJR çıkan D41'miş. 3600 MHz CL18 kitin tamamına D9WFL koyacaklarını sanmam açıkçası.

Dediğiniz D50 3600 MHz CL17 değil miydi? Değilse de yükseltilebilir.

Overclock aklımı kurcalayan bir şey diyebilirim. Yapsammı yapmasammı. Emin olmadım. Sizce yapmalı mıyım? Gerek var mı?
İnanın bana yok. Zaten bir süre uğraşıp bir türlü stabilite yakalayamayınca lanet edip stok kullanıyorsunuz.

Hayır iki RAM'da CL18

İnanın bana yok. Zaten bir süre uğraşıp bir türlü stabilite yakalayamayınca lanet edip stok kullanıyorsunuz.

Tamamdır. Zaten güçsüz bir sistem almıyorum boşuna fanteziye kaçmaya erek yok diye düşünüyorum bende.

O kadar zor değil ki stabiliteyi yakalamak. Bir süre sonra elindeki çipin karakteristiklerini öğreniyorsun, alt zamanlamaların çoğunu tek seferde girip tutturuyorsun.

Ripjaws'da Bana Samsung M Die geldi yanlış anlamadıysam. Ona göre bakılabilir.

3200 MHz C16 veya 3600 MHz C18 modelinden tamamen karışık geliyorlar. En azından Nanya geldiğini görmedim Kingston Fury Beast 3200 MHz C16'daki gibi.

Hayır iki RAM'da CL18

D50 alabilirsiniz.

O kadar zor değil ki stabiliteyi yakalamak. Bir süre sonra elindeki çipin karakteristiklerini öğreniyorsun, alt zamanlamaların çoğunu tek seferde girip tutturuyorsun

Pek bilgim olmadığından soruyorum overclock la alakalı. Mesela CL değerlerini 18'den 16 ya indirebilir miyim sonuçta bu önemli bir şey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…