B Bülent Şahin Femtopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #1 Merhabalar, bütceden dolayi sadece XPG 8 GB Gammix D30 almistim. Fakat simdi elime para geçti 8 GB daha alacağım. Sorum şu baslikta ki D30 olmayan ile benimkisi ayni mi? Deģilse bir problem çıkartır mı? Şimdiden yorumlariniz için teşekkür ederim. Almayı düşündüğüm XPG XPG 8GBX1 3000MHZ Single DDR4 Red Gammix Ram Bendeki olan Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol Not: Gidip kendim alacağım için soruyorum. Elden almak istiyorum. Kargo beklemek istemiyorum.
Merhabalar, bütceden dolayi sadece XPG 8 GB Gammix D30 almistim. Fakat simdi elime para geçti 8 GB daha alacağım. Sorum şu baslikta ki D30 olmayan ile benimkisi ayni mi? Deģilse bir problem çıkartır mı? Şimdiden yorumlariniz için teşekkür ederim. Almayı düşündüğüm XPG XPG 8GBX1 3000MHZ Single DDR4 Red Gammix Ram Bendeki olan Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol Not: Gidip kendim alacağım için soruyorum. Elden almak istiyorum. Kargo beklemek istemiyorum.
KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 23 Ocak 2021 #2 Gammix seri adı, D30 ise model adı. Ama bu linkteki ürünler aynı.
B Bülent Şahin Femtopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #3 KuoNN dedi: Gammix seri adı, D30 ise model adı. Ama bu linkteki ürünler aynı.Anladım teşekkürler. Genişletmek için tıkla...
KuoNN dedi: Gammix seri adı, D30 ise model adı. Ama bu linkteki ürünler aynı.Anladım teşekkürler. Genişletmek için tıkla...