XPG Gammix D10 uyumluluğu

tothelost

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, 3 sene önce topladığım kasamda aşağıya atacağım RAM vardı, bugün de yeni bir RAM aldım ancak uyumlu olur mu bilmiyorum. Modelleri aynı gözüküyor aslında ama yine de emin olmak için sormak istedim anlayan arkadaşlara. Bir de RAM geldikten ve slota taktıktan sonra otomatik olarak 16 GB RAM olacak mı bilgisayar yoksa ekstra bir şey yapmam gerekiyor mu onu sormak istedim.

XPG 8GB Gammix D10 Kırmızı 2400mhz CL16 DDR4 Ram (AX4U240038G16-SRG) yıllardır kullanıyor olduğum RAM bu.

Adata XPG AX4U2400W8G16-SB10 D10 8 GB 2400 MHZ DDR4 PC Ram Fiyatları ve Özellikleri

N11 linkini attığım ise yeni aldığım RAM. MHz, CL değerleri aynı, ikisi de DDR4 RAM. İkisi de XPG'nin Gammix D10 modelinden ancak çok küçük bir fark kafamı karıştırıyor.

AX4U240038G16-SRG bu kırmızı, şu an kullandığım modelin kodu.

AX4U2400W8G16-SB10 bu da yeni aldığım, aralarındaki fark 8'in önünde benim kullandığımda 3, yeni aldığımda 8 var. Birazcık araştırdığımda bu yeni aldığımın kırmızı ile aynı kodu kullandığı da olmuş ama şu an sadece bunu bulabildim. Tüm değerleri aynı olduğu için bir sorun olmaz diye umuyorum ama yine de emin olmak için sormak istedim. Cahilliğim yüzünden özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…