XPG Gammix D30 CL16 8 GB RAM nasıldır?

FurkanSahin

Hectopat
Selam, elimde Corsair Vengeance CL16 8 GB 3000MHz RAM var. RAM'i bir tık yükseltmek istiyorum ve şu anda anakartım 3200'e kadar destekliyor. XPG Gammix D30 CL16 8 GB 3200MHz işimi görür mü, RAM hakkında düşünceleriniz nelerdir? Diye sormak istedim.

İş görür hocam, kendim kit olarak kullanıyorum bir kez bile mavi ekran vs. almadım. Fakat elinizdeki RAM ile ne kadar uyumlu çalışır şans işi. Elindeki RAM'in aynısını almaya çalış, bulamazsan satıp kit halinde RAM al.

3200'de alsanız 3000MHz de çalışacak. En iyisi 3000MHz alın tam uyumlu olsunlar. Veya satıp 3200MHz 2 tane alabilirsiniz. Ayrıca CPU-Z indirip SPD ve Memory sayfalarını atın önerebiliriz.

Hocam bence elinizdeki RAM'i satıp bunu alın.

Şöyle hocam, elimdeki RAM satılacak. 2 tane XPG 3200MHz alacağım.

3200'de alsanız 3000MHz de çalışacak. En iyisi 3000MHz alın tam uyumlu olsunlar. Veya satıp 3200MHz 2 tane alabilirsiniz. Ayrıca CPU-Z indirip SPD ve Memory sayfalarını atın önerebiliriz.
Şöyle hocam, elimdeki RAM satılacak. 2 tane XPG 3200MHz alacağım.

xpg alabilirsiniz, ürünleri gayet iyidir ama daha ucuza fury beast de bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…