T tyrexxw Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 561 Çözümler 1 29 Kasım 2020 #1 Sorum bu arkadaşlar uyumlu mudur?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 29 Kasım 2020 #2 Uyumlu ama bunu alsanız daha iyi olur. Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
Uyumlu ama bunu alsanız daha iyi olur. Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 29 Kasım 2020 #3 Destek listesinde göremedim ama destek listesine bakılarak RAM alınmaz. Orada sadece test edilen bellekler var. Yüksek ihtimalle uyumlu olur.
Destek listesinde göremedim ama destek listesine bakılarak RAM alınmaz. Orada sadece test edilen bellekler var. Yüksek ihtimalle uyumlu olur.
T tyrexxw Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 561 Çözümler 1 29 Kasım 2020 #4 246941 dedi: Uyumlu ama bunu alsanız daha iyi olur. Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... Neo markasını ilk defa duyuyorum, ve sinerjiden.gen almam gerekiyor. Kayseri Mantısı dedi: Destek listesinde göremedim ama destek listesine bakılarak RAM alınmaz. Orada sadece test edilen bellekler var. Yüksek ihtimalle uyumlu olur. Genişletmek için tıkla... Bende ondan korktum, göremedim Rami orada.
246941 dedi: Uyumlu ama bunu alsanız daha iyi olur. Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... Neo markasını ilk defa duyuyorum, ve sinerjiden.gen almam gerekiyor. Kayseri Mantısı dedi: Destek listesinde göremedim ama destek listesine bakılarak RAM alınmaz. Orada sadece test edilen bellekler var. Yüksek ihtimalle uyumlu olur. Genişletmek için tıkla... Bende ondan korktum, göremedim Rami orada.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 29 Kasım 2020 #5 Al gitsin o zaman.
T tyrexxw Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 561 Çözümler 1 29 Kasım 2020 #6 246941 dedi: Al gitsin o zaman. Genişletmek için tıkla... Kayseri Mantısı dedi: Destek listesinde göremedim ama destek listesine bakılarak RAM alınmaz. Orada sadece test edilen bellekler var. Yüksek ihtimalle uyumlu olur. Genişletmek için tıkla... Peki bu ram ile xmp ayarlayabilrmiyim MHz değerini.
246941 dedi: Al gitsin o zaman. Genişletmek için tıkla... Kayseri Mantısı dedi: Destek listesinde göremedim ama destek listesine bakılarak RAM alınmaz. Orada sadece test edilen bellekler var. Yüksek ihtimalle uyumlu olur. Genişletmek için tıkla... Peki bu ram ile xmp ayarlayabilrmiyim MHz değerini.