W Wiseeman Kilopat Katılım 8 Şubat 2016 Mesajlar 30 Çözümler 1 1 Şubat 2021 #11 KarmajenX dedi: Değişim hakkı verdikleri halde değiştirmedin mi ve neden değiştirmedin sonra gene aynı hatayı yaparsa? Genişletmek için tıkla... Garanti süresince değişim garantisi varmış zaten ürünün o yüzden şimdilik problem yok
KarmajenX dedi: Değişim hakkı verdikleri halde değiştirmedin mi ve neden değiştirmedin sonra gene aynı hatayı yaparsa? Genişletmek için tıkla... Garanti süresince değişim garantisi varmış zaten ürünün o yüzden şimdilik problem yok
KarmajenX Decapat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #12 Wiseeman dedi: Garanti süresince değişim garantisi varmış zaten ürünün o yüzden şimdilik problem yok Genişletmek için tıkla... Nasıl bir işlem yaptın tam olarak yazar mısın ?
Wiseeman dedi: Garanti süresince değişim garantisi varmış zaten ürünün o yüzden şimdilik problem yok Genişletmek için tıkla... Nasıl bir işlem yaptın tam olarak yazar mısın ?
W Wiseeman Kilopat Katılım 8 Şubat 2016 Mesajlar 30 Çözümler 1 2 Şubat 2021 #13 KarmajenX dedi: Nasıl bir işlem yaptın tam olarak yazar mısın ? Genişletmek için tıkla... Ssd'ye format atıp sistemi başka bir ssd'ye kurdum. Adata'nın ssd programı üzerinde ssd optimizasyonu var onu yaptım düzeldi.
KarmajenX dedi: Nasıl bir işlem yaptın tam olarak yazar mısın ? Genişletmek için tıkla... Ssd'ye format atıp sistemi başka bir ssd'ye kurdum. Adata'nın ssd programı üzerinde ssd optimizasyonu var onu yaptım düzeldi.
KarmajenX Decapat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #14 Wiseeman dedi: SSD'ye format atıp sistemi başka bir SSD'ye kurdum. Adata'nın SSD programı üzerinde SSD optimizasyonu var onu yaptım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
Wiseeman dedi: SSD'ye format atıp sistemi başka bir SSD'ye kurdum. Adata'nın SSD programı üzerinde SSD optimizasyonu var onu yaptım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.