XPG Gammix S70 Blade 1TB okuma/yazma değerleri düşük

Gen 3 için normal değerler sayılır. Uzun GB testi yapın birde. Sonuçta DRAM'li ve en kötü 300GB SLC belleği var. Sağlıklı şekilde en kötü 3GB's olarak 300GB yazabiliyor olması lazım.

Depolama amaçlı. 1.750 TL'ye aldım.
Direk yarı fiyatına vermiş.

Gen 3'te hızları sabit duruyor ve depolama olarak kullanılacağı için daha az risk barındırıyor ama genede SSD yarın bir gün sıkıntı çıkarabilir hocam. Sabukalı sonuçta.
Birde yaklaşık 6-12 ay kullanılmış. (1700 saatte göre.) Bozulacağı varsa az zamanı var, kullanıcı deneyimine göre.

Ben olsam sıfır SN5000 alırım. Zaten depolama odaklı kullanacağınız için DRAM kritik değil ve sorunsuz bir ürün.
Tabi size kalmış, arkadaşınız garanti veriyorsa Gen 3 olarak kullanabilirsiniz tabi. Bozulmama olasılığı da var sonuçta.

Haklısınız hocam. Sonuçta diskte öyle ya da böyle donanım sorunu var. İleride ne olur bilinmez. Zaten içim de rahat etmez. SN5000 uygundur. Teşekkürler.

Benim bu konuda bu kadar ısrarcı olmamın sebebi SSD değil. Acaba anakartta ya da işlemcide mi sorun var diye düşündüm. Zira anakartı da 2.el aldım.

Son düzenleme:
Benim bu konuda bu kadar ısrarcı olmamın sebebi SSD değil. Acaba anakartta ya da işlemcide mi sorun var diye düşündüm. Zira anakartı da 2.el aldım.
Farklı bir cihaza takmadan birşey demesi zor. Arkadaşınızdan test için SSD isteyen, isterseniz. 990 Pro gibi modeller olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…